Wurger Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Kolegę Wurger poznałem na zlocie w Bukowinie Tatrzańskiej, był ze mną w pokoju. Ukradli mu piękną A5, kto może niech udostępni info na fb. Dzięki Slawek za wrzutke tutaj. Nie macie tam w Rzeszowie jakiejś pewnej B6/B7 na sprzedaż? Zaczynam szukać jakiegoś tymczasowego autka...
alfar Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie jest tak źle z MB jeżeli chodzi o elektryczne auta, https://youtu.be/5gFGX43vubM Nigdy nie zamieniłbym brzmienia silnika na ... elektryczną ciszę
griga-st Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nigdy nie zamieniłbym brzmienia silnika na ... elektryczną ciszę Młody jeszcze jesteś
alfar Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Eeee myślę, że im starszy będę tym większy silnik będę kupował. V6, v8, v12, a na starość w12
griga-st Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Młody jesteś i... ...i o elektrykach pogadamy na spocie
tomekhxc Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 a no to trzeba przyjechać w końcu jutro na spota
Slawek Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 jak tam z frekfencja dzisiaj ? Zawsze jest dobrze, będzie dobrze
xelu Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Kurde siedziałem cały dzień w domu - i jakoś nie pomyślałem o spocie, bo bym wpadł ten pierwszy raz..
tomekhxc Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 w galerii nowe fotki -------> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/16735-galeria-spotow-rzeszowskich-fotki-i-filmiki/page-2
alfar Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Panowie robi się pogoda, Sławek ostatnio coś o grillu wspomniał. Może zrobimy grilla obok Wisłoka tam są miejsca sprzyjające takim zebraniom Ew. Możemy czekać, aż studenci skończą naukę i na akademikach zlot zrobić z grillem ? Jaka miejscówka lepsza ? Jakieś propozycje dot. terminu ? Może koniec maja po 26 ?
Rekomendowane odpowiedzi