jolley Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 4 minuty temu, alfar napisał: 5 minut temu, jolley napisał: Ja również nie wiem czy się wyrobię na 16 Ja będę do 17:30 jak będzie ktokolwiek, jak do 16:20 nikogo nie będzie to się zawijam Dobra, Majster zrobię tak żeby na 16 tam być. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dobra, Majster zrobię tak żeby na 16 tam być. Do zobaczenia Ja jestem Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 kto się dzisiaj wybiera? [emoji6] Jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Jedziesz? I to mi się podoba dzisiaj już nas kilku było. Dzięki i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Kurde szkoda, że nie mogłem być Może 17/18 - sobota/niedziela ktoś będzie chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Ktoś chętny na sobotni wieczorny spocik? Jaka godzina by Wam pasowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Ja mogę się pojawić Wieczorny tj. 18? 19:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Dla mnie może być i 18 i 19 Jacyś chętni jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Sorry, jednak nie wpadnę. Złamałem dziś nogę Gips na 4-6 tygodni Edytowane 15 Marca 2018 przez jolley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 O masz szybkiego powrotu do zdrowia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 17 minut temu, Damianq napisał: O masz szybkiego powrotu do zdrowia ! Dzięki wielkie! Do zobaczenia pewnie w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4R3LL Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja chętnie wpadnę 25 marca swoim gruzełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajan Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) 25 marca mało przyjedzie dlatego że niektórzy jadą do Bukowiny dlatego ten spot jest przeniesiony z 25 na 8 kwietnia o 16:00 na pdp wydarzenie na FB się znajduje pod podpisem -Spot - Audi A4 Klub Polska - Podkarpacie Edytowane 18 Marca 2018 przez Kajan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pany gdzie w Rzeszowie dostanę kolanko silikonowe 54mm od ręki i w dodatku w sobotę. Wszystkie sensowne firmy pracującą w godzinach dla bezrobotnych do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Pasuje sie dzis wybrac na SPOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Pasuje sie dzis wybrac na SPOTA Ja będę Ja już nie pamiętam jak wyglądasz zaglądnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Wpadajcie, trzeba dobrze rozpocząć sezon [emoji41]Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfar Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Wpadajcie, trzeba dobrze rozpocząć sezon [emoji41]Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaJedynie może być mało miejsc, targi budowlane są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Kurde ja z weekendami to słabo na te spoty ;/ Pany co byście powiedzieli żeby te cotygodniowe spoty przenieść na jakiś dzień na tygodniu. W sezonie letnim powiedzmy czwartki o 19. Co niektórzy tak jak np ja z żona wyjeżdżają w weekend poza miasto a inni spędzają czas z rodzinami ;/ Czwartek wieczorem w sezonie letnim jest jeszcze jasno i jest czas żeby po pracy podjechać na godzinkę. Oczywiście to luźna propozycja do obgadania. PS. Jak tam dziś było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajan Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 30 minut temu, Damianq napisał: Kurde ja z weekendami to słabo na te spoty ;/ Pany co byście powiedzieli żeby te cotygodniowe spoty przenieść na jakiś dzień na tygodniu. W sezonie letnim powiedzmy czwartki o 19. Co niektórzy tak jak np ja z żona wyjeżdżają w weekend poza miasto a inni spędzają czas z rodzinami ;/ Czwartek wieczorem w sezonie letnim jest jeszcze jasno i jest czas żeby po pracy podjechać na godzinkę. Oczywiście to luźna propozycja do obgadania. PS. Jak tam dziś było? Taka sprawa jest że niektórzy chodzą do pracy na 2 zmiany w tygodniu ale lepiej w niedzielę dlatego że większa część ma wolne i po prostu nuda w domu a tak to wpadają na spota pośmieją i jest ok takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi