Damianq Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ja też się dołączę do pytania Ktoś coś oprócz VAG Serwis? Byłem dziś u nich ale nawet zapisów nie robią bo mają roboty na miesiąc w przód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 10 godzin temu, Damianq napisał: Ja też się dołączę do pytania Ktoś coś oprócz VAG Serwis? Byłem dziś u nich ale nawet zapisów nie robią bo mają roboty na miesiąc w przód... A co chcesz robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Napinacz zaczyna dzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Pany nikt nic? Może być okolice Rzeszowa / Kolbuszowej / Nowej Dęby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Ktoś się jutro wybiera na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siaj Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Wstępnie mogę podjechać jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ktoś chętny na niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ja pewnie będę u teściów więc odpadam Ewentualnie zapraszam na spot w Iwoniczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 a kiedy SPOT ? WPADNE NA CHWILKĘ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 No właśnie pytam bo coś ostatnio cicho od 15 Ktoś chce się spotkać w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołowczyc20 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Jak coś będzie to wpadnę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiA7 Rzeszow Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 witam, czy ktos w RZeszowie lub okolicy posiada VAS lub ODIS, potrzebuje wykonać adaptacje nastawów w audi a7 stronic, oczywiscie zaplace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołowczyc20 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 6 godzin temu, AudiA7 Rzeszow napisał: witam, czy ktos w RZeszowie lub okolicy posiada VAS lub ODIS, potrzebuje wykonać adaptacje nastawów w audi a7 stronic, oczywiscie zaplace Posiadam VCDS-a w Rz będę w piątek rano to mogę wziąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek18 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Panowie, znacie kogoś kto trudni się rozwożeniem osób po różnego rodzaju imprezach. Będzie kilkanaście osób do rozwiezienia po terenie Rz i być może niewielkiej okolicy (wesele 01.09) Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez cysiek18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Wybiera sie ktos 26? tym razem chyba zaglądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Jak przeżyje kawalerski kumpla to będę Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Damianq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Pewnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajan Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Zapraszamy ! Link do wydarzenia spota poniżej https://www.facebook.com/events/451067765410762/ Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Kajan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 I jak wybiera sie ktos? zagladne chwile pewnie na podziemny bo pogoda niezbyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 również zaglądnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi