mateo_81 Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie no, na jeden dzien?? Ludzie czy wy szacunku do siebie nie macie?? No ale dobra... jakos to przeboleje. To co??... sok marchewkowy wziąć ?? ;(
slaweq Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie no, na jeden dzien?? Ludzie czy wy szacunku do siebie nie macie?? Jesli chcesz to mozesz zostac tam nawet na weekend , tylko ze chłopaki z Sanoka mowili ze tam to problem ze spaniem To jest koniec swiata przeciez
miro_x Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 E tam jak ktoś ma Avanciora nie ma problema ze spaniem. Nawet w dwie osoby
mA4ciek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 A tam problem ze spaniem, można rozbic namioty i spać z kijem w ręce, żeby miec czym wilki odganiać
mA4ciek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 voxan a Ty czemu na spoty nie jeździsz? miro, tam nie ma dzikich, tam grasuje BOR,CBA,CBŚ UOP i h... ich wie co jeszcze bo ośrodek i to lotnisko bylo kiedyś własnością rządu
miro_x Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Wiem wiem. Znam Arłamów od strony historycznej. Ale osobiście tam jeszcze nie byłem więc z chęcią się wybiorę. Przypomnijcie mi tylko kiedy to spotkanie w A. jest.
mA4ciek Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 gdzieś w okolicach maj-czerwiec, musi być ciepły weekend, sucho, wolne w pracy, i duża frekwencja
miro_x Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 No to na taki termin to ja sie pisze. zapakuje żonę wózek i córe i pojedziemy na świeże powietrze.
Szuder Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 czesc Wszystkim... Jeden wieczór mnie nie było, a TU tyle sie dzieje... :th: [br]Dopisany: 07 Luty 2008, 08:45 _________________________________________________ Szuder znaczy pod zderzak i progi chyba też no a co z gumami na dole drzwi :gwizdanie: conie bedzie fajnieteż sie nad tym zastanawiałem no na ten sezon zapowiadają sie małe zmiany ale Ciiiiii Będę malował wszystko dookoła :)
Gość elmo Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 jak się zrobi cieplej to będzie Arłamów, a spać jest gdzie tylko ze cena..... różna.... www.arlamow.com.pl 170-220zl za dobę.
Gość ZeeBee Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Tereny piękne ale ta cena :doh1: Iverson ceny dostosowane są do warunków panujących w tym hotelu. Widziałeś jakie tam są waruny ?[br]Dopisany: 07 Luty 2008, 10:31 _________________________________________________Jeśli chodzi o moją skromną osobę to powiem tak:"nie dla psa kiełbasa "
Iverson Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 za 170 za dobę to moge tydzień w namiocie spać hyhyhyhy
Szuder Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 za 170 za dobę to moge tydzień w namiocie spać hyhyhyhy Iverson, dokładnie - masz rację!! Myśle, ze jak pojedziemy do Arłamowa na cały dzień to i tak będzie OK... :th:[br]Dopisany: 07 Luty 2008, 12:25 _________________________________________________ No to na taki termin to ja sie pisze. zapakuje żonę wózek i córe i pojedziemy na świeże powietrze. I zrobimy sobie majówkę... :th:
voxan69 Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 :)mA4ciek bo nie było okazji się jeszcze spiknąć
slaweq Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 Będę malował wszystko dookoła :) Tylko sobie szyb nie zamaluj
Iverson Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Jestem już w WLKP!! Pozdro ziomki poziomki :rotfl1:
Rekomendowane odpowiedzi