majuDJ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja polecam wosk sonax premium class autokosmetyki.pl - Zestawy, SONAX Premium Class Carnauba Care - unikalny wosk carnauba 100% - kompletny zestaw - idealny na prezent Efekt bardzo ładny bardzo łatwo się go tą gąbeczką rozprowadza i ściera. Nie pyli sie, nie brudzi plastików. Długość efektu zobaczymy Wosk bardzo wydajny Mi się udało kupić okazyjnie za 50zł na allegro.
przemciotorun Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 co do tego wosku moge potwierdzic to co napisal kolega..... tylko ze cena dosc spora ale z drugiej strony wosk bardzo ale to bardzo wydajny.... mi kolega w arpolu sprzedal za 70zl takze nie najgorzej....
Dumel Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Ja dziś zakupiłem pastę Sonax Auto politura jak się ociepli wypróbuję zobaczymy jaki będzie efekt..
e2rd-85 Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 A używaliście tego cuda ? SONAX DO REGENERACJI LAKIERU 250ml (3256265361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Daje jakiś efekt ?
Rekomendowane odpowiedzi