Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Myjka Ciśnieniowa

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Karcher serii 5 posiada pompę aluminiowo-kompozytową najlepsza jest pompa mosiężna lub aluminiowa

Opublikowano

Kiedyś kupiłem taki wynalazek za 150zł w Biedronce. Ciśnienie jak podlewaczka :facepalm: dobre było tylko po przestawieniu na punktowe. Na pewno już takiego błędu nie popełnię i kupię coś lepszego (może nie aż tak firmowego jak Karcher z wyższej półki) ale z większym ciśnieniem

Opublikowano

Budżetowo cos nadającego sie do mycia samochodu w granicach 500 zł polecam myjkę lavor stm150 alu pompa daje rade i ciśnienie podobne moze nawet lepsze niz w karcher hd 6/15c za ponad 3k zł

Opublikowano
Niech się fachowcy wypowiedzą co do tej myjki, wiadomo że d*py nie urywa ale czy za tą cenę jest to coś warte? W końcu to Karcher:whistling:
Opublikowano
Niech się fachowcy wypowiedzą co do tej myjki, wiadomo że d*py nie urywa ale czy za tą cenę jest to coś warte? W końcu to Karcher:whistling:

Reklama dzwignią handlu :whistling: lepiej poszukaj sobie Nilfiska :wink:

Opublikowano

Hammer mów dużymi literami:decayed: co to za wynalazek?

Opublikowano

MYJKA WYSOKOCIŚNIENIOWA NILFISK C 100.6-5 PROMOCJA (3148703602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myjka ciśnieniowa Nilfisk C 100.5-5 EU Gwarancja 5 (3152515817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

5Lat gwarancji, aluminiowa pompa, miałem kiedyś taką i byłem zadowolony ale zamieniłem na Karchera, bo trochę krótki miała wąż ciśnieniowy, bo ja jestem wygodny :decayed:

Opublikowano

Witam. Nilfisk to dobra firma bardziej znana chyba tu na wyspach niż w Pl.

Opublikowano

No fenks Hammerek:wink:

Opublikowano

co to jest ta dysza rotacyjna? warto kupić myjkę z taką dyszą?

Opublikowano
  • Autor

W Castoramie jest promocja teraz jest jakaś myjka za 499zł z karchera i za 789zł sam się nad nią zastanawiam. Ta za 789zł to Karcher 4.650 tylko nie wiem czy opłaca się dołożyć do niej

Opublikowano

żadna okazja w tej biedronce, na necie można kupić już za 235 + wysyłka więc pewnie wyjdzie mniej więcej podobnie

Opublikowano
  • Autor

Ale to chyba za słabe jak do mycia samochodu raczej rower opłukać:P

Opublikowano

Dysza się kręci i strumień wody jest w kształcie koła, dobre do mycia dużych powierzchni, elewacji.

Opublikowano

Dysza się kręci i strumień wody jest w kształcie koła, dobre do mycia dużych powierzchni, elewacji.

to może być dobre :naughty: tak jak pisałem wcześniej w starej myjce ciśnienie było dobre po ustawieniu strumienia w jednym punkcie, ale mycie to była udręka :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

A jaką miałeś starą myjkę ? Powiem ci że oglądałem dzisiaj w lidlu myjkę Parkside 150bar 460l/h parametry ma dobre 6m węża. Nie wiem jak to ma się do Karchera ale cena dobra 444zł :) nie wiem czy opłaca mi się dokładać 350zł do karchera ? jak sądzicie

Opublikowano
A jaką miałeś starą myjkę ? Powiem ci że oglądałem dzisiaj w lidlu myjkę Parkside 150bar 460l/h parametry ma dobre 6m węża. Nie wiem jak to ma się do Karchera ale cena dobra 444zł :) nie wiem czy opłaca mi się dokładać 350zł do karchera ? jak sądzicie

Witam. Dla jednego Parkside będzie dobra dla drugiego złom :doh: Lidlowska ma 3 lata gwarancji wiec jak się zrypie to "może" oddadzą kaske:naughty: ja bym ogołnie kupił ją bo póki co nie mam wolnych 2 tysi na porządnego karchera

Opublikowano

Pamiętam jak kupiłem z Biedrony jakąś myjkę która się po miesiącu rozpier...:facepalm: ale oddali kasę i tak chyba z 3 razy:grin::grin::grin: