Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ONLY B5] 1.8T+ quattro, H&R, skaya, Lorinser 18x8,5J i inne duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolor piękny:banan:, też taką kiedyś miałem:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem kiedyś taki kolorek B5 na żywo, za***isty jest :decayed:

Nie psuj tego żadnymi foliami, pomyśl ile osób by dało żeby trafić na taki lakier przy zakupie :naughty:

Wnętrza, komentował nie będę bo...

...chcesz się zamienić? :decayed:

Kurde... Silnik, napęd, kolor, wnętrze, stan... Nic tylko pozazdrościć :hi:

Znalazłeś już kółko na lato?

Opublikowano
  • Autor

Koło by już nie jedno było tylko na razie $$ mnie powstrzymuje a nie chcę czego bądź pchać, już wolę pół sezonu na zimówkach śmigać:decayed:

Folia na pewno wpadnie na halogen, przednie lampy też pasuje trochę zmodzić.

Dzięki za pozytywne komenty, przypominam że hejtować też oczywiście można:whistling:

Opublikowano
przypominam że hejtować też oczywiście można:whistling:

Co za padło... :facepalm:

Weź to lepiej zezłomuj żeby nowego właściciela nie wk***iać :thumbdown:

Lakier wygląda jakby ktoś na niego nasrał a to wnętrze tak wyblakło jakby miał trylion kilometrów najechane :disgust:

:decayed::decayed::decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Z tym lakierem się częściowo zgadzam:whistling: .. miał być czarny a wyszło jak zawsze..:decayed: ale może to i dobrze

---------- Post dopisany 09-06-2013 at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2013 at 11:49 ----------

Mały up!

Wczoraj zanabyłem w końcu felgi na ten sezon. Trafiły się w okolicy rs6 18"/8j w nie najgorszym stanie więc się skusiłem.

Oponki 225/40, wpadnie do tego dystans żeby jakoś to wyglądało i sprężynki pewnie 40/40 bo koza okrutna :doh:

Fotka jak to chwilowo wygląda. Nie jestem pewien tylko, czy felga zostanie w takim kolorze :whistling:

rs6onboard1018x573_zps7f4e943d.jpg

Opublikowano

Kola bardzo ładne

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

Mocne przede wszystjim

Opublikowano

pomaluj an srebrno dej czarne polifty i z zewnątrz bliźniaczka k,NTkwMDk2NzIsODc1MjY1,f,330_koza_833t.jpg Jawora :grin:

Opublikowano
  • Autor

Moja koza na pewno niższa bo z tyłu sprężyna pękła i jest krótsza o zwój :decayed: no chyba, że Jawor nie ma wspaniałego 1BA..

Opublikowano

kolor mega

kola super

polift super

opcja mega

1.8TQ i wszystko jasne !!

pozdr

Opublikowano

koło fajne tak jak i auto

Ale chyba RS6 miały felgi o szerokości 8,5 cala a nie 8

Opublikowano

byly i 8 i 8.5 ;) w ori

Opublikowano

dobra felga, kolor też spoko, ewentualnie do twojego lakieru pasowałby grafit na felgach :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pozytywne komenty.

Autko dostało nowe springi kręcone na zamówienie. Niestety tył nie siadł tak jak bym chciał a i przód mógł być 1-2cm niżej. Sprężyny są twardsze co wyraźnie czuć :wink: Tył pójdzie oczywiście do poprawki a nad przodem się zastanowię ale pewnie już tak zostanie bo nic nie przyciera :decayed:. Najgorsze, że będę musiał jeszcze raz wyciągać springi czego osobiście nie znoszę :doh:

Dodatkowo boczne migacze oberwały szprajem przyciemniającym.

qq1_zps6fd4f9d6.jpg

Opublikowano

Białe fajniejsze i delikatniejsze. Czarne zbytnio odcinają się na sylwetce auta.

Opublikowano
  • Autor

migacze nie są tak ciemne jak wyszły na fotce :wink: chociaż przyznaję, że chciałem jaśniejsze ale wyszło jak wyszło.. jak by tak wrzucić ciemne lampki na front :eusathink: i felgi przemalować..

Opublikowano
jak by tak wrzucić ciemne lampki na front :eusathink: i felgi przemalować..

:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem nad jasną czarną folią na lampach ( w razie jak by to na prawdę źle wyglądało, można szybko usunąć), grill czarny mat/połysk i szybki jasne czarne (wszystkie oprócz przedniej oczywiście). Do tego tylny znaczek :audi: czarny a felgi albo grafit albo brąz/czekulada :decayed:

A migacze jak się znudzą to w każdej chwili można zmyć rozpuszczalnikiem lub zmienić :wink:

A to moja wizja (docelowo jeszcze fmic) 0000001_zps95bc380c.jpg

i może kiedyś, kiedyś..

DSC03681-4_zps99de0385.jpg:mysli:

ale najpierw "mechanika"

Opublikowano

moim zdaniem kozacko by wyglądały przyciemnione lampy i grill na czarno :kox: , ale z drugiej strony trochę szkoda bo fajnie by było w ori to zostawić...

Dylemat dla właściciela heh :naughty:

Ogólnie furka miodzio :good:

Opublikowano
  • Autor
Dylemat dla właściciela heh :naughty:

W sumie grill też można okleić i w razie czego szybko i bez szkód wrócić do nudnej serii :decayed:

Opublikowano

a na lampy nie naklejaj żadnego guw....na bo w nocy będziesz się wkurzał na słabe oświetlenie. lampy lepiej rozkleić i w środku je pomalować na czarno tak jak mam u siebie zrobione... kolega Gwerty ogarnie ci to za czapkę drobnych :naughty: