Młody_drog Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Maverick pamiętam jak wymiatales w karaoke, szacun Dzięki za organizacje, zlot bajka i na pewno jeszcze zawitam jak mnie wpuszczą Dzięki Wladiemu za podwózkę, dominowi i marcinkowi za pitstopy Wszystkim gościom naszego pokoju Jedrkowi za podwózkę do BANKOMATU jednak są jeszcze ludzie z dobrym sercem hehe Grzechowi WRC za cytrynoweczke w sobotę Raggamanowi za profi naciagniecie skóry na lewar Pozkowi za nick hehehe Szymeniowi za przejażdżkę jak chcesz zrobić to 900 koni to pisz, zrobię za połowę ceny No i wszystkim co ze mną wytrzymali Dwa minusy zlotu imo to: - dziwna akcja z pokojami, niektórzy się musieli dwa razy przenosić jak chceli zostać dluzej - akcja z kubkami z chęcią bym taki kubeczek przytulic z logo a4k a nie chcialem wysyłać bo wiadomo jak z poczta... Sent from Rns-e 2010
riddick74 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 musti jak tam twoja kelnerka -czarnulka? przed wyjazdem wziąłeś ją do bagaźnika? dała ci nr. komórki ? zakochany byłeś
wladi Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 musti jak tam twoja kelnerka -czarnulka? przed wyjazdem wziąłeś ją do bagaźnika? dała ci nr. komórki ? zakochany byłeś A to co sto pytań do:banghead:memory five-wladi i wszystko jasne:)
klysek Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 musti jak tam twoja kelnerka -czarnulka? przed wyjazdem wziąłeś ją do bagaźnika? dała ci nr. komórki ? zakochany byłeś myślał że jest zakochany ale sobie zwalił i mu przeszło
wladi Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 musti jak tam twoja kelnerka -czarnulka? przed wyjazdem wziąłeś ją do bagaźnika? dała ci nr. komórki ? zakochany byłeś myślał że jest zakochany ale sobie zwalił i mu przeszło :D:D:cool:memory five-wladi i wszystko jasne:)
kachnazgierz Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Jak zwykle mega wypas :decayed: tylko trochę za krótko:kox: dla mnie jak zwykle bomba:kox: tylko żeby mieć kierowcę ze sobą.... DZIĘKI ORGANIZATOROM I SZEFOWEJ ZA ZACNĄ CYTRYNÓWKĘ
riddick74 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 musti jak tam twoja kelnerka -czarnulka? przed wyjazdem wziąłeś ją do bagaźnika? dała ci nr. komórki ? zakochany byłeś myślał że jest zakochany ale sobie zwalił i mu przeszło :grin:
Młody_drog Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Musti jesli Riddick mowi o mojej karolince to ty lepiej trzymaj rece przy sobie koniec OT
riddick74 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Musti jesli Riddick mowi o mojej karolince to ty lepiej trzymaj rece przy sobie koniec OT kelnerką domu wczasowego "Stasinda" twoja laska ?
riddick74 Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 chłopaki bankomat juz szykuje weselicho u Stasinda z kelnerką Znów pijemy!!
Rekomendowane odpowiedzi