Tombik Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Czy na błotniku znajdę gdzieś nabite emblematy VW/AUDI?
miki Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kolego, przede wszystkim powinieneś zwrócić uwagę na rantach nie występuje korozja, jeśli tak to odpuść, kolejna sprawa to dokładnie obejrzyj błotnik od wewnętrznej strony, szukając śladów uszkodzeń...
adamresinski Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 O ile mnie pamięć nie myli, to bedzie miał nabite loga VW/AUDI na wnęce tam, gdzię przykręca się śrubki i pod listewkami ozdobnymi. Podróbki mają zawsze postrzępione ranty, są robione na używanych sztycach, więc mają swoje niedoskonałości.
BartekA4AFN Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 uważaj żeby nie był z podróby najczesciej audi maluje je na czarno od wewnątrz i zewnątrz i one nie chcą zbytnio pasować
hormon Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak sie nie myle nie ma wybitych emblematów na błotniku. Kupując uzywkę warto dołożyć pare złotych. Sam przez to przechodziłem i na allegro dopiero błotnik za 350 zł był w odpowiednio dobrej kondycji żeby go załozyć. Kupiłem błonik z anglii - praktycznie zero rdzy, jedynie koroza krawędziowa. Unikaj handlarzy sciągających czesci blacharskie z niemiec i austrii - miałem nieprzyjemnośc wczesniej zamówiłem błotnik i był bardziej zjedzony niż ten który chciałem zmienić. Jak dla mnie priorytet to brak korozji i jakichkolwiek wcześniejszych napraww.
Rekomendowane odpowiedzi