Gość Lokiszta Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Witam mam pytanko czy panel klimatronika z audi a4 b5 chyba z silnika 2.5tdi o numerze 8l0 820 043 d będzie pasował zamiennie do audi a4 b5 1.9tdi z klimatronikiem o numerze 8D0 820 043 H
Trzesio Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 bedzie pasowal, tylko kiedys czytalem, ze te ostatnie litery musza byv takie same, nie wiem ile w tym prawdy, u mnie dziala
Ossek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pasował będzie, ale niekoniecznie będzie chodził poprawnie i mogą pojawić się dziwne błędy.
darko Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ten pierwszy to chyba polift a drugi przelift i jak zamienisz to najprawdopodobniej nie załączysz klimy reszta będzie hulać tylko jak wyżej napisane-mogą być dziwne błędy
Ryba22 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 jeżeli masz polift to kup poliftowy.żebyś póżniej nie miał problemu.
piotrzaba5 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Najprzwdopodobniej, nie będzie pasował!! Ja borykam się z podobnym problemem. Swój mam zepsuty i włożyłem o innym nr. Klima nie działa. Regulacja tamperatury też nie działa. Leci tylko ciepło. Zeby było jasne, wkładałem 2 rózne i objaw jest taki sam. Rozmawiałem z gościem od klimatroników, to mówił, że tak to już jest. Musi być taki sam
Rekomendowane odpowiedzi