Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] B5 by Michau . Summer 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trza zobaczyć na żywo :whistling::wink:

Opublikowano

no to jak gwint wpada to laduj jeszcze wieksze kolo i cacy :wink:

Opublikowano
trza zobaczyć na żywo :whistling::wink:

zapraszam 30 :decayed:

no to jak gwint wpada to laduj jeszcze wieksze kolo i cacy :wink:

myślałem nad avusami do tego i już :wink:

Opublikowano

Nad 30'tym pomyślę......a koło to 9'cio ramienny eslajn 8j et 43 ;)

Opublikowano
co do hidów to nie ma problemu policja się nie czepia , są sprywskiwacze jest ok , alumy na lato myślę nad 18` sline , a obniżanie to na chwilę obecną pójdzie bankowo -40 a co dalej czas pokaże ;P

jeżeli lampa ma homologacje na xenon to się nie przyczepią, ze jest hid. gorzej jak nie mam homologacji (wiem po swoim poprzednim aucie z hidami i kontakcie z drogówką)

Opublikowano

takie tam przerobione ale podoba mi się :decayed:

IMG_20130623_233526.jpg

Opublikowano

masz pneumatykę z c6 wrzuconą ?

czy na klockach stoi ? :decayed:

Opublikowano

nie narazie jest seryjny off road :grin::grin::grin:

jeep_grand_cherokee_zj_zawieszenie_tyl_04.jpg

Opublikowano

znaczek kłatro w ośce :facepalm:

no ale kolor fajny no i silnik nie do za je bania ;] wiem , bo mi padł :grin: a skąd pomysł , że masz 130 koni ? zdradź sekret :wink:

---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

aaaaha i patrząc na rocznik to jeszcze mam pytanie czy to na pewno AFN jest ?wrzuć fotkę silnika jak masz

Opublikowano

zdjęcia silnika dam jak przestanie padać , a moc za pomocą znajomych parę zmian zaszło turbina z AVF i zabawy przy mapie , lecz trzeba poprawić :wink:

Opublikowano

no słaby program masz , bo ja na samym programie miałem 130km , no i napisz jeszcze ile Nm , bo to też ważne ;)

a na turbie z AVF powinno być ze 145@320 lekko ;)

Opublikowano

ja to w przybliżeniu napisałem bo jak to bywa czasu nie miałem na zmierzenie ale jak sprawdzę to powiem :decayed:

Opublikowano

kolorek :slina: wnętrze :thumbup1: mody :thumbup1: fajnie ze dokładki poszły w kolor, teraz przydało by się iść za ciosem i zrobić cos z progami :naughty:

Opublikowano

furka ladna:wink: kolego ale ten carbon we wnetrzu to chyba kleiles bez sciagania dekorow co???? strasznie to wyszlo:thumbdown: mam w taki sam carbon zrobione i wyglada jak ori a tu? znaczek zakleiles hmmm ale ten na zewnatrz ladny ladny:decayed:

Opublikowano
kolorek :slina: wnętrze :thumbup1: mody :thumbup1: fajnie ze dokładki poszły w kolor, teraz przydało by się iść za ciosem i zrobić cos z progami :naughty:

z progami i z kozą :grin::grin:

furka ladna:wink: kolego ale ten carbon we wnetrzu to chyba kleiles bez sciagania dekorow co???? strasznie to wyszlo:thumbdown: mam w taki sam carbon zrobione i wyglada jak ori a tu? znaczek zakleiles hmmm ale ten na zewnatrz ladny ladny:decayed:

tak tak wiem straszne to było i tylko ta chwilę :decayed:

Opublikowano

Fajna furka:) Mam takie same fele jak ty, tylko te dekielki strasznie rażą :D Ja swoje fele i dekielki pomalowalem w jeden kolor, jak chcesz pozniej zapodam fotke.

Opublikowano

jak sciagniesz dekory i okleisz to jest b.ładnie:decayed:

Opublikowano

dobra fura dobra :wink:zrób lepszą sesję :grin:

Opublikowano
Fajna furka:) Mam takie same fele jak ty, tylko te dekielki strasznie rażą :D Ja swoje fele i dekielki pomalowalem w jeden kolor, jak chcesz pozniej zapodam fotke.

podaj foto to może je zmienię :wink:

dobra fura dobra :wink:zrób lepszą sesję :grin:

Zrobię zobaczysz jeszcze :decayed:

Opublikowano

Fajny ten kolorek, inny wszystkie. Co do hid'ów 8k to jeżdżę na takich i wszystko cacy widać, zależy od jakości zestawu. Bardzo podobają mi się te DRLki, muszę coś takiego wymodzić u siebie :)

Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...