amaradaar Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 raz już czyściłem szlifowałem i smarowałem, tym razem zamiana na nowy Febi bo więcej szlifował nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mej2dej Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Wow...masakra...nie widziałem jeszcze na forum tak poukładanego posta. Fura jest piękna i zrobiona ze smakiem. Gratki takiej maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 a dziękuję bardzo chopaki mają lepsiejsze ale bardzo mi miło i jako że przy zmianie mechanizmu nie bardzo stare podszybie dałem rade zdemontować bez wad i powstało mini pękniecie długości 1cm... nadszedł czas na nóweczkie asso ponieważ gdyż musi być perfekt a bo ponieważ ostatniem czasem słyszałem marudzenie na docinaną obudowę tempomatu własnemi tema oto rękami no to niech już będzie moja strata nufka funkiel nie śmigana od Siemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 No i zrazu lepij panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 no rezana obudowa pod tempomat to porazka ori to ori zaslepki do kiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 jeden łuk docinania nawet mi poszedł super ale drugi już słabiutko, a jakoś tak wyszło że nie wpadłem na pomysł że przecież można kupić łori No i zrazu lepij panie Eeee Panie Ty mnie proszę powiedz jakie specyfiki używasz do czyszczenia plastików komory silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No w końcu bo raziło po oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Taki tam wiejski tjuning nowiusieńki wahlerek, by żyło się lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ile dałeś? Ori? memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 od dzikusa ori wahler za 395 ciężko zarobionych złociszy a ten tak w chwile zabrał ps no ale w zestawie masz kpl. uszczelek nowych za które w aso dałem 75 złoty bo miałem czyścić ale zaczął cieknąć, więc wymiana, a potem się okazało że to kolano gumowe ciekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 ten tu modzi , wszystko pięknie ale jak na imieniny dzwoniłem żeby życzenia złożyć to nie odebrał czort jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Aaaaa Panie taki zapierdziel że nawet nie ma jak wygrać w lotto takie o to mnie wpadło 288 tył, żeby druciarstwa stało się dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 znowu coś modzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) póki wszyscy młodzi to się modzi pozazdrościwszy Marcino postanowiłem odwiedzić asso.. a co! w roli wyjaśnienia bo oczywiściem zapomniałem wyjąć z folijki Edytowane 7 Września 2014 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincent-1987 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 póki wszyscy młodzi to się modzi pozazdrościwszy Marcino postanowiłem odwiedzić asso.. a co! w roli wyjaśnienia bo oczywiściem zapomniałem wyjąć z folijki Ile za te kratki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Razem ze śrubkami równiusie 30 złociszonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 za dwie kratki? są dostępne na allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 przecie widac ze z aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dzie tam taka drożyzna miałaby być 30 zlociszonów na obie strony nadszedł czas na nowy stary gadżet czyli television vol II obsługa z pozycji radia żadnych pilotów i innych pindoloof a wszystko to w tej oto ameliniowej skrzyneczce w dotychczas niewykorzystywanej kieszeni obok zmieniarki CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 motyla noga twoj schowek jest ladnie zorganizowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi