Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapaszki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory stosowałem w samochodach AmbiPur Car, ale po zmianie linii zapachowej odrzuciło mnie całkowicie od tego produktu.

Kilka dni temu przez przypadek wpadłem na nowy produkt WunderBaum i jestem zachwycony odświeżaczem New Car z linii Invisi:

http://wunderbaum.pl/kategoria-produktu/invisi/

Bardzo prosty montaż w kratce nawiewu, a sam zapach nie jest taki intensywny jak w choinkach lub podobnych produktach. Polecam!

Edytowane przez Krumak

Opublikowano

Do tej pory stosowałem w samochodach AmbiPur Car, ale po zmianie linii zapachowej odrzuciło mnie całkowicie od tego produktu.

Kilka dni temu przez przypadek wpadłem na nowy produkt WunderBaum i jestem zachwycony odświeżaczem New Car z linii Invisi:

http://wunderbaum.pl/kategoria-produktu/invisi/

Bardzo prosty montaż w kratce nawiewu, a sam zapach nie jest taki intensywny jak w choinkach lub podobnych produktach. Polecam!

Problem z takimi zapachami jest czas działania. Bardzo szybko tracą moc i są prawie nie wyczuwalne.

Eksperymentowałem z kilkoma pokroju AmbiPur i jak dla mnie lipa. Na razie najlepsze dla mnie są zapachy California Scents bo długo się utrzymują. Co do zapachu to trzeba testować :)

Opublikowano

Polecicie koledzy jakiś zapach / firmę - który pachnie dłużej niż tydzień ? :P Kupowałem różne california, te choinki, woreczki i wszystko na początku tak pachnie że w aucie się nie da wysiedzieć a po tygodniu nic nie czuć :)

Opublikowano

Polecicie koledzy jakiś zapach / firmę - który pachnie dłużej niż tydzień ? [emoji14] Kupowałem różne california, te choinki, woreczki i wszystko na początku tak pachnie że w aucie się nie da wysiedzieć a po tygodniu nic nie czuć :)

No nie mów ze zapach z cs pachniał tylko tydzień ? Cs Corrado Cherry u mnie ponad dwa miesiące

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polecicie koledzy jakiś zapach / firmę - który pachnie dłużej niż tydzień ? [emoji14] Kupowałem różne california, te choinki, woreczki i wszystko na początku tak pachnie że w aucie się nie da wysiedzieć a po tygodniu nic nie czuć :)

No nie mów ze zapach z cs pachniał tylko tydzień ? Cs Corrado Cherry u mnie ponad dwa miesiące

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Potwierdzam. Sam szukalem czegos dlugotrwalego i jest mega. Caly czas czuc intesywny zapach po ponad 1,5 miesiaca. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja mogę polecić produkty sonax royal air. Pojemność 0.6 L taki odświeżacz powietrza w plynie psiukany z butelki. Bardzo wydajny ,wystarczy psiknać raz czy dwa gdzieś na jakiś element, można dodawać też przy praniu.Kiedyś kolega z myjni mi polecił i stosuję go już kilka lat. Fajne też są zawieszki o zapachu skóry lub kawy.

Opublikowano

Bardzo polecam ten zapach:

JEAN ALBERT zapach FOREST FRUIT

Opublikowano

Areon Sport Lux ktoś testował może? :)

Opublikowano

Areon Gold używam cały czas, dla mnie mega :good: , Areon Blue i Silver już mi nie podchodziły....

Opublikowano

To się pstryka na ten materiał i działa jak długo?

Opublikowano

Ja psikam na siedzenia czy podsufitkę lub dywanik, nie pozostawia tłustych plam, ładnie się wchłania, psikam z reguły fotele i co 3 tydzień poprawiam, mega trwałe te zapachy są, ja od siebie polecam :good:

Opublikowano

Zamówiłem Areon Gold i stestuję, dzięki !

Opublikowano

za***isty jest, nawet jak zapomnisz perfumu to ratuje sytuacje i możesz siebie psiknąć :decayed:

Opublikowano

Lepszy od chemilaca?

Opublikowano

Chemilaca ?

Opublikowano

CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT

Opublikowano

Stripper kibel straszny po dwóch godzinach już go nie było :facepalm:

Zapach w miarę ładny, u Mojej drugiej połówki w aucie używałem ale trwałość to tragedia....

Opublikowano

za***isty jest, nawet jak zapomnisz perfumu to ratuje sytuacje i możesz siebie psiknąć :decayed:

Haha :D jak tak to się już przesyłki nie mogę doczekać ;) Podobno tam w zestawie jest jakiś kartonik żeby jego psikać, a Ty to na tapicerkę bezpośrednio aplikowałeś?

Opublikowano

Na kartonik nie psikaj szkoda, ja na całe fotele psikam z tyłu i przodu, po dwa strzały na siedzisko i oparcie ale możesz też na dywaniki czy podsufitkę jakichkolwiek plan nie zauważyłem z reszta producent tez pisze że nie zostawia tłustych czy innych plam także luz ;)