Kejsi Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Po zakupie coraz bardziej poznaję swój samochód i mimo przebiegu 188 tyś opadły mi drzwi :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Nie jest to za bardzo denerwujące, nic mi nie gwizda, tylko muszę używać większej siły by je zamknąć bo nie wskoczą w zamek. Czy da się jakoś regulować opadnięte drzwi na zawiasach, jeżeli tak to czy wystarczy zdjąć boczek od drzwi?
omzig Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 u mnie to w ogóle jakoś ciężko zawiasy chodzą z przodu po prawej str i też jakby były opadnięte... I nie wiem, czy jakos regulować, czy zmienic zawiasy...? ---------- Post dopisany at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- Po zakupie coraz bardziej poznaję swój samochód i mimo przebiegu 188 tyś opadły mi drzwi :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:Nie jest to za bardzo denerwujące, nic mi nie gwizda, tylko muszę używać większej siły by je zamknąć bo nie wskoczą w zamek. Czy da się jakoś regulować opadnięte drzwi na zawiasach, jeżeli tak to czy wystarczy zdjąć boczek od drzwi? Zajrzyj tutaj, może rozwiążesz zagadkę: http://a4-klub.pl/nadwozie-14/b5-ajm-regulacja-drzwi-kierowcy-34717/
rafal9119 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to sa oznaki prawdziwego przebiegu auta.
kicker Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Sprawdź czy nie masz luzu na zawiasach.
Rekomendowane odpowiedzi