zaku2_88 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam chcę sobie sprawić taką przyjemność ja blenda na szybę i w związku z tym może ktoś polecić sprzedawcę żeby wszystko pasowało? A może poprostu ktoś sie tym zajmuję na forum?
grzes1150 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam chcę sobie sprawić taką przyjemność ja blenda na szybę i w związku z tym może ktoś polecić sprzedawcę żeby wszystko pasowało? A może poprostu ktoś sie tym zajmuję na forum? Na moje oko to kiepski pomysł bo to średnio pasujące laminaty pod którymi zbiera się para i brud. Lepiej zapodać zgrabną lotkę na klapę jak w S4 b6.
Witek A4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie zmienia się lini stylistycznej AUDI Ale skoro tak ci zależy to z pewnością lotka będzie lepsza
zaku2_88 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Z tym ze lotka to juz jest i oryginał czyli ogólnie nie polecacie tego zabiegu?
daniels Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting jeśli Kolega ma tak zrobione auto to ta lota jakoś pasuje ale w innym wypadku szkoda kasy
daniels Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting jeśli Kolega ma tak zrobione auto to ta lota jakoś pasuje ale w innym wypadku szkoda kasy a no,ta blenda jest fajna zgrabna bo niektóre to
laki83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 chłopaki ja też myslałem o blendzie ale z fk takiej jak ta AUDI A4 B6 00-04 SEDAN BLENDA TYLNEJ SZYBY SPOJLER (3139894387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ..co myslicie?
daniels Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 For Sale: A4/S4 B6 FK rear window spoiler dolphin grey - Audi Forum - Audi Forums for the A4, S4, TT, A3, A6 and more! nie montuj tego http://www.epitomewerks.com/skidmrk/B6onGrids/images/IMGP9701.jpg Aliexpress.com : Buy AUDI 2002 2005 A4 S4 8E B6 OT REAR WING SPORT WINDOW ROOF SPOILER (Brand new, no MOQ,In stock, Free shipping) from Reliable CAR SPOILER suppliers on REGAL COMPOSITE PRODUCTS COMPANY ten jest odpowiedni CARBON FIBER 02 08 A4 S4 8E B6 B7 SEDAN REAR WING WINDOW ROOF SPOILER on Aliexpress.com
laki83 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 powiem ci że ten fk sie zdaje jakis taki wielki..a te 2 linki pośrodku to te blendy wydaja mi sie idealne..takie zgrabne
zaku2_88 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Właśnie o takie cos mi chodziło jak te w środku na zdjęciach zeby nie odstawała od szyby. Bo kto wie a może to i pewne, że weżmę się za zewnętrzny pakiet narazie mam na myśli zrobić programik.
Rekomendowane odpowiedzi