Hubert30 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Po prawej stronie w kierownicy mam przycisk z ikonką głowy która mówi. Do czego to służy i jak to obsługiwać
lizik Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Sterownie głosem np obsługa navi, bluetooth
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tu masz fajny bayer do nauki WIRTUALNY KOKPIT 1
Destiny007 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wciskasz i mówisz radio w języku w którym masz oprogramowanie w samochodzie i radio włącza się bez przyciskania klawisza radio Kolego nie bój sie próbować samemu poznawać auta nie zapasujesz go
-RamzeS- Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja jak kupiłem swój to odrazu jak zaparkowałem w garażu musiałem wszystko wypróbować
gr8 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Czyli glowy nie urwie jak sie to wcisnie?
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Czyli glowy nie urwie jak sie to wcisnie? Wszystko jest na FORUM wystarczy tylko poszukać Rolka Opcji oraz Przycisk Wyboru Trybu Pracy 'Mode' Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 720x480px. Radio Kręcenie rolką góra/dół - Przewijanie listy dostępnych stacji radiowych Naciśnięcie rolki- Szukanie nowych stacji radiowych Karta SD (Mp3) Kręcenie rolką góra/dół - Przewijanie listy kolejnych utworów Naciśnięcie rolki - Szybkie przewijanie utworu do przodu Zmieniarka CD Kręcenie rolką góra/dół - Przewijanie listy kolejnych utworów Naciśnięcie rolki - Szybkie przewijanie utworu do przodu Telefon Kręcenie rolką góra/dół - Przewijanie książki telefonicznej na FISie Naciśnięcie rolki - Rozpoczęcie rozmowy z wybranym numerem Naciśnięcie przycisku wyboru trybu pracy 'Mode'- Przełączenie trybu pracy rolki pomiędzy sterowaniem urządzeniami (Radio, Mp3, CD, Nawigacja) a przewijaniem listy pozycji w książce telefonicznej. Rolka Głośności oraz Przycisk Rozpoznawania Głosowego Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 720x480px. Kręcenie rolką góra/dół - Zmiana głośności (Radio, Mp3, CD, Telefon, Nawigacja) Naciśnięcie rolki - Powtórzenie ostatniego komunikatu nawigacji Naciśnięcie przycisku rozpoznawania mowy - Włączenie nasłuchu poleceń głosowych. Dzięki tej funkcjonalności możemy kontrolować pracę modułu telefonicznego poleceniami głosowymi. Niestety nie ma na razie dostępnego języka polskiego. Można włączyć obsługę po angielsku, niemiecku, hiszpańsku, włosku i francusku. Dostępne polecenia w języku angielskim: Dial number - wykręć numer. Podajemy "na piechotę" numer do wybrania wymawiając po trzy cyfry. Na koniec polecenie "dial" powoduje że moduł nawiązuje połączenie z podanym numerem. Redial - wybierz ponownie poprzedni numer Select name - wybierz pozycję z książki telefonicznej. W tym przypadku nie używamy jednak książki wbudowanej w nasz telefon. Do tego celu służy oddzielna książka do której nazwy pozycji oraz numery definiujemy głosowo. Store/Delete name - zapisz/wykasuj pozycję w głosowej książce telefonicznej. Właśnie przez to polecenie definiujemy pozycje głosowe do późniejszego użycia. Play/Delete phonebook - odtwórz/wykasuj książkę telefoniczną. Możemy sprawdzić jakie pozycje mamy zdefiniowane.
Gabbana Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nawet jak wgram w navi język polski to też mimo tego będę musiał wydawać komendy po angielsku?
Kamyk Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 jak to mowil Jerzy Kryszak - ale ja po angielsku to mowie tylko HALO do sluchawki
Rekomendowane odpowiedzi