stomi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Hej, Planuje zakup interfejsu do gazu do mojego auta, podstawowa diagnostyka, regulacje i takie tam, macie jakieś doświadczenie? Może jest jakiś uniwersalny kabelek na którym też stag by poszedł, bo w innym aucie taką mam. Zastanawia mnie jeszcze że w brc mam dwie wtyczki jedna szersza druga węższa, pod co to się podpinać edit. Większa wtyczka jest prawdopodobnie do map sensora
Dev Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
stomi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 dev, podaj konkretnie jaki masz to kupie taki sam a nie polecasz mi całe allegro. Interesują mnie opinie wady i zalety co da się tym zrobić czy warto kupić taki kabel bo nigdy się tym nie bawiłem. Czy to prawda że wykorzystując konkretne piny z vaga można połączyć się z centralką brc tj. czerwony - +12V czarny - masa biały - linia K
Dev Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 kazdy jeden bedzie dobry o konkrety pytaj tutaj: LPG FORUM, INSTALACJA LPG - AUTOGAZ, STAG 200 300 KME SILVER GOLD SEC VALTEK MAGIC JET LPGTECH PROBLEMY BLAD SILNIKA
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 stomi i jak z tym kabelkiem kupiłeś ? mam dokładnie takie wtyczki ja Ty ale za bardzo nie kumam którą trzeba kupić
stomi Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Nie nie kupiłem odnoszę wrażenie że nie jest on zbyt potrzebny do amatorskiego podpinania, jak pewnie zauważyłeś ruchu w temacie nie ma
Miszka82 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 no ruchu nie ma ale może ktoś się znajdzie z wiedzą i podpowie jaki kabel należy kupić, ja go chcę tylko żeby przestawić temp przełączenia się z PB na LPG i w przyszłości do jakiejś tam mini diagnostyki, jak jeździłem na przeglądy LPG i widziałem co oni tam robią - NIC -postanowiłem zakupić takowy kabelek.
mstan Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam Poszukajcie w internecie, albo na allegro interfejs do BRC . Jedna z wtyczek jest do interfejsu, a druga do podłączenia sensora podciśnienia podczas pierwszego programowania. Do tego jast niezbędny programik, także z netu. Pozdrawiam
stomi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 ale używasz go, przydaje się to czy nie jest on jakoś specjalnie potrzebny? Regulacje gazu da się samemu zrobić? soft jakiś mam.
Dev Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wszystko sie da pod warunkiem ze masz to co potrzeba.
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Wszystko sie da pod warunkiem ze masz to co potrzeba. :polew: nie mogłem się powstrzymać - za***ista wypowiedź jakby na to nie patrzeć to masz rację a wracając do tematu czyli taki inferjs będzie pasował do wtyczki ze zdjęcia w pierwszym poście ? INTERFEJS lpg RS232 COM BRC SEQUENT 24 56 P&D (3337093078) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 To jest na rs232. Szukaj na USB no fakt nie zauważyłem ale druga strona jest ok prawda ?
Rekomendowane odpowiedzi