Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ASB B7] 3.0 TDI Avant po lekkim modzie :D ...filmik

ono

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem też że w silnikach 3.0 tdi jak i 2.0 tdi telepanie silnika na wolnych obrotach często sie zdarza, podobno winna jest przepustnica ale czy na pewno , nie mam pojęcia , myśle że właśnie to ci dolega. We wtorek mam przegląd w ASO popytam może coś wiedzą to dam znać :)

od kiedy diesel ma przepustnicę?

Widze ,że Oniacz nie wkleił filmiku, to go poprawiam :decayed: Kill urządzony duuużo pózniej, niż to zapaowiadał Oniak

Oniak 275KM 540Nm, u mnie 300KM 430Nm. Komentarz szczęśliwego Poźka fana benzin :thumbup:

http://poziek.wrzuta.pl/film/gYJTPXi2Nd/dscn3426

http://poziek.wrzuta.pl/film/8fS4lT5zx1/dscn3432

oj dziewczynki nie ma się tu co podniecać..wsadzić trzaa 3 osoby więcej do Norbiastego wtedy waga będzie mniej więcej taka sama i wtedy stanąć...myślę że losy by się zamieniły :D

Nie wydaje mnie się mister Adamooo, a jeżeli nawet to chyba nie chodzi o to żeby jeździć z workiem kamieni w bagażniku tylko po to żeby przegrywać na drodze :tongue4:

ładnie , ładnie coprawda od zawsze mam BP ale jeżeli diesel , rodzinne kombi , jejździ ciut gorzej od takich fur jak S4 to wielkie :notworthy::thumbup: dla onowozu - dla norbiego :oklaski: to nic nowego ;) (nie wspominając już kogo ile taki przejazd kosztował )

ładnie , ładnie coprawda od zawsze mam BP ale jeżeli diesel , rodzinne kombi , jejździ ciut gorzej od takich fur jak S4 to wielkie :notworthy::thumbup: dla onowozu - dla norbiego :oklaski: to nic nowego ;) (nie wspominając już kogo ile taki przejazd kosztował )

Wszystko się zgadza, jeżeli dysponowałbym liściem odpowiedniej wielkości bez zastanowienia zmieniłbym eSe na B7 3.0TDI :quattro:

Wszystko się zgadza, jeżeli dysponowałbym liściem odpowiedniej wielkości bez zastanowienia zmieniłbym eSe na B7 3.0TDI :quattro:

i ja też, tylko nie w dziadziowym avancie :polew::P

Miron wpadaj do wawy staniemy na kresce :)

[br]Dopisany: 19 Listopad 2007, 10:27 _________________________________________________Nie tak nerwowo adamooo - daj mi coś dłubnąć ;) narazie byłem z serią na hamowni ( 188,4 kucy i 239,8 niutków ) w krótce zobaczymy co programik zmieni ( choć wiadomo że u mnie już za wiele się nie zmieni )

Nie tak nerwowo adamooo - daj mi coś dłubnąć ;) narazie byłem z serią na hamowni ( 188,4 kucy i 239,8 niutków ) w krótce zobaczymy co programik zmieni ( choć wiadomo że u mnie już za wiele się nie zmieni )

to byłeś sie tylko zmierzyć ....

jak dzwoniłes to myslałem ze juz wrócisz z programem .... :rolleyes:

to byłeś sie tylko zmierzyć ....

Spanky nie byłem jednak w VTG ( jeszcze nigdzie nie byłem ) ale idę w ślady kuzyna ( skapola z A3 klubu ma A3 2001r 2.0TDI 240 kucy i 440 nm robione przez compsport i oni będą się teraz moją furką też opiekować ;) ) ale starczy tej pogadanki bo mnie Ono :bicz: bo to jego temacik hehe

Wracajac na chwile do temat o 2.5... Compsport napisal:

Jezeli samochod jest z pompa VP44 o oznaczeniu 106L to nie podejmujemy sie modyfikacji.

Pozostaje sprawdzic oznaczenie pompy