MoKrY Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Wiem też że w silnikach 3.0 tdi jak i 2.0 tdi telepanie silnika na wolnych obrotach często sie zdarza, podobno winna jest przepustnica ale czy na pewno , nie mam pojęcia , myśle że właśnie to ci dolega. We wtorek mam przegląd w ASO popytam może coś wiedzą to dam znać od kiedy diesel ma przepustnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Widze ,że Oniacz nie wkleił filmiku, to go poprawiam Kill urządzony duuużo pózniej, niż to zapaowiadał Oniak Oniak 275KM 540Nm, u mnie 300KM 430Nm. Komentarz szczęśliwego Poźka fana benzin http://poziek.wrzuta.pl/film/gYJTPXi2Nd/dscn3426 http://poziek.wrzuta.pl/film/8fS4lT5zx1/dscn3432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 oj dziewczynki nie ma się tu co podniecać..wsadzić trzaa 3 osoby więcej do Norbiastego wtedy waga będzie mniej więcej taka sama i wtedy stanąć...myślę że losy by się zamieniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie wydaje mnie się mister Adamooo, a jeżeli nawet to chyba nie chodzi o to żeby jeździć z workiem kamieni w bagażniku tylko po to żeby przegrywać na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ładnie , ładnie coprawda od zawsze mam BP ale jeżeli diesel , rodzinne kombi , jejździ ciut gorzej od takich fur jak S4 to wielkie dla onowozu - dla norbiego :oklaski: to nic nowego (nie wspominając już kogo ile taki przejazd kosztował ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Miron wpadaj do wawy staniemy na kresce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ładnie , ładnie coprawda od zawsze mam BP ale jeżeli diesel , rodzinne kombi , jejździ ciut gorzej od takich fur jak S4 to wielkie dla onowozu - dla norbiego :oklaski: to nic nowego (nie wspominając już kogo ile taki przejazd kosztował ) Wszystko się zgadza, jeżeli dysponowałbym liściem odpowiedniej wielkości bez zastanowienia zmieniłbym eSe na B7 3.0TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ładnie , ładnie coprawda od zawsze mam BP ale jeżeli diesel , rodzinne kombi , jejździ ciut gorzej od takich fur jak S4 to wielkie dla onowozu - dla norbiego :oklaski: to nic nowego (nie wspominając już kogo ile taki przejazd kosztował ) Wszystko się zgadza, jeżeli dysponowałbym liściem odpowiedniej wielkości bez zastanowienia zmieniłbym eSe na B7 3.0TDI i ja też, tylko nie w dziadziowym avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Oniak miał pewne plany związane ze swoim "dziadziowym avantem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Oj kurrwa musiałeś mieć straszne dzieciństwo hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Miron wpadaj do wawy staniemy na kresce [br]Dopisany: 19 Listopad 2007, 10:27 _________________________________________________Nie tak nerwowo adamooo - daj mi coś dłubnąć narazie byłem z serią na hamowni ( 188,4 kucy i 239,8 niutków ) w krótce zobaczymy co programik zmieni ( choć wiadomo że u mnie już za wiele się nie zmieni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 niutków ci przybędzie 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie tak nerwowo adamooo - daj mi coś dłubnąć narazie byłem z serią na hamowni ( 188,4 kucy i 239,8 niutków ) w krótce zobaczymy co programik zmieni ( choć wiadomo że u mnie już za wiele się nie zmieni ) to byłeś sie tylko zmierzyć .... jak dzwoniłes to myslałem ze juz wrócisz z programem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 to byłeś sie tylko zmierzyć .... Spanky nie byłem jednak w VTG ( jeszcze nigdzie nie byłem ) ale idę w ślady kuzyna ( skapola z A3 klubu ma A3 2001r 2.0TDI 240 kucy i 440 nm robione przez compsport i oni będą się teraz moją furką też opiekować ) ale starczy tej pogadanki bo mnie Ono bo to jego temacik hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Wracajac na chwile do temat o 2.5... Compsport napisal: Jezeli samochod jest z pompa VP44 o oznaczeniu 106L to nie podejmujemy sie modyfikacji. Pozostaje sprawdzic oznaczenie pompy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 I pewnie jest tych pomp 30 modeli a ty masz akurat 106L hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi