Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 1.9TDI] A4/S4 naprawione

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

alvaro: To chyba jednak jakis dodatek, bo tak przegladam zdjecia esek i wszedzie widze zderzaki jak u Ciebie... A4 kaj82'a mnie zmylila :)

Opublikowano

super spoiler do przedniego zderzaka B6 S4 i masz komplet

chodziło Ci chyba że do tylnego zderzaka bo przedni już jest od S-ki a tylny zakłądam w tym tygodniu...

zrobie fote i pokaże Ci o co mi chodzi.

Opublikowano

zrobie fote i pokaże Ci o co mi chodzi.

może Ci chodzi o dokładkę, która jest w S-Line (czyli UltraSport) ?

Coś takiego :

1182323000_5939.jpg

Opublikowano

No to jest nawet to :thumbup::mysli:

Extra fota :a4fan:

Opublikowano

i ta ładna i ta, ja jakbym mial xenony to tez bym kupil od S4

Opublikowano
  • Autor

Motor jeszcze nie widziałem mixa zderzaka S4 z S-linem i raczej bym nie chciał zobaczyć... (bo może to zie wyglądać za ciekawie no chyba że jktoś jest fanem "siateksu"...) nie obrażając nikogo oczywiście... :polew:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2007, 10:37 _________________________________________________no to uchwyt parktronika już mam !! dzięki uprzejmości kolegi kaj82 jak tylko przyjdzie uchwyt zaczynamy robotę... :decayed:

Opublikowano

alvaro pstryknij fotki jak juz zalozysz dupke od S4, bo mam takie same plany do mojego avanta, ktorego lada chwila kupie :dance:

Opublikowano
  • Autor

Flyer nie ma problemu !

uchwyt parktronika od KAJa przyszedł ( i jeszcze raz chcę mu za niego podziękować...) ale nie wiem czy się wyrobię z założeniem wszystkiego do końca tego tygodnia bo z piątku na sobotę jadę do Niemcowni na jakiś tydzień także robota się trochę przeciągnie...

Opublikowano

ładna sztuka :oklaski: :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zderzak już skompletowany (przykleiłem brakujący uchwyt parktronika i zamocowałem ostatni parktronik) teraz czekam tylko aż przyjdzie instalacja parktronika (bo moduł już mam) i zabieram się za składanie...

Opublikowano

piękne autko i kółeczka też idealne tylko pozazdrościć

:oklaski:

Opublikowano

A no piękne!! Ja tam za avantami nie jestem, ale tą Audiczkę mógłbym mieć!! Wielkie graty , jak chcesz się zamienić to ewentualnie mogę pomysleć nad tym :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Iverson zamiana wchodzi w grę ale na A3 8P i to 3 drzwiowe... wiem że zwariowałem ale dla mnie ono jest piękne i coraz bardziej zastanawiam się nad sprzedażą :a4fan:

Opublikowano

Iverson zamiana wchodzi w grę ale na A3 8P i to 3 drzwiowe... wiem że zwariowałem ale dla mnie ono jest piękne i coraz bardziej zastanawiam się nad sprzedażą :a4fan:

Hugo pisał kilka razy żeby nie pisać pod wpływem :drunk: :bicz3: ;)
Opublikowano

alvaro: Miłość jest ślepa :cool: Tez przez ostatni rok chorowalem na A3 (2.0TQ), pozniej przestawilem sie na B7 by zakonczyc na B6 z uwagi na okrojony budzet. Jestem ciekaw kiedy mi najdzie ochota na kolejna zmiane...

Opublikowano
  • Autor

Flyer to zmień opis bo masz "jeszcze szukam"

Opublikowano

Chyba jeszcze nie kupił...

Opublikowano
  • Autor

zderzak już założony ! :) fotki wrzucę wieczorem lub jutro, wydechy zakładam w piątek lub poniedziałek , jutro być może uda mi się podłączyć parktronik... :a4fan:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2007, 16:00 _________________________________________________mam fotkę ale na razie tylko z telefonu, i auto nie umyte ale kit tam :decayed:

zdjcie006ke0.th.jpg

Opublikowano

Look's very good!!

Jak wydechy założysz, to przjeżdżam na zamianę i nie ma że boli, a tak by de łej mam ciotkę w Stogach!!

Opublikowano
  • Autor

OT:

Iverson

a tak by de łej mam ciotkę w Stogach!!

na Stogach (dzielnica Gdańska) czy w Stogach (wieś pod Malborkiem) ?? jak to 2. to pisz na PW kogo ! :evil:

co do wydechów to już się nie mogę doczekać...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.