Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Śruby antykradzieżowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie w moich kołach mam standardowe śruby mocujące felgi, gdzie można zamówić jakiś zestaw śrub antykradzieżowych dedykowanych do mojego auta?

Opublikowano

w dowolnym serwisie oponiarskim dopasują Ci śruby. chyba, że chcesz ORI to albo allegro albo ASO

Opublikowano

kolego weź sobie też na tych felgach wyryj od środka jakieś oznaczenie twoje że jak wrazie ci kiedyś zwiną i byś znalazł np. na allegro to poznasz czy twpje czy nie właśnie po tym znaku. ja u siebie zaznaczam takie żeczy nawet lusterka mam zaznaczone w takim miejscu że nie widać prawie . a takie śruby dostaniesz w każdym serwisie zajmującym się sprzedażą felg czy opon lub allegro

Opublikowano

tzn jak w wulkanizacji oni dopasowują - wypracowują w moich śrubach jakieś unikatowe kształty do nakładki?

Opublikowano

nie w servisach mają gotowe komplety śrub zabezpieczających a mi chodziło żebyś sobie na felgach od strony wewnętrznej zrobił np. swoje inicjały że jak by wrazie ci zwineli to jak spotkasz takie na allegro to poznasz po swoim inicjale że to są na 100% twoje i wtedy nawet możesz policje zawiadomić o kradzieży i że miałeś szczegółowy znaczek i właśnie znalazłeś na allegro.

---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ----------

ŚRUBY ZABEZPIECZAJĄCE - AUDI, ZABEZPIECZENIA KÓŁ (3136780154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie śruby możesz sobie wybrać tylko zależy jakie masz felgi i czy długość będzie wytastarczająca to właśnie dlatego lepiej w servisie oni dopasują a jak nie będą mieli to niech ci powiedzą jakie i kupisz