Kamillo1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Posiadam Audi a4 1996 rok 1.9 tdi i mam problem na nierównościach strasznie wali mi w samochodzie tak jak by nie było zawieszenia i nie wiem na czym problem polega czy na wahaczach czy amortyzatorachh ?? ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- Z przodu dzięki i pozdrawaim
Chadury89 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja mam podobnie, na stacji diagnostycznej sprawdzali mi amory i zawieszenia i wszystko wporzadku. Gosciu mowil ze to poduszki. Jak zmieniasz bieg dynamicznie z 1 na 2 to slyszysz takie pukniecie? lub
Kamillo1992 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 właśnie nie wszystko ok tylko jak wjadę na nierówności to napierdziela w zawieszeniu
Chadury89 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Bylem znowu na stacji i okazalo sie ze lewa poduszka silnika wypracowana i prawa skrzyni. Poduchy juz zamowione;)
Kamillo1992 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ale to przez poduchy waliło by wyszstko ??
Hans47 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Masakra te odpowiedzi nie ? Musisz jechac sobie na stacje zrobic szarpaki wachacze sprawdza i koncowki luzy na maglu w sprawdzanie amorow nie wierz wcale gowno prawda te wartosci w procentach jak nic nie pokaze to wina gdzies po stronie amorow to wkocu one odpowiadaja za tlumienie nierownosci.
Rekomendowane odpowiedzi