TyBucu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No więc szukając klapy do mojego ogóra, natknąłem się na milion takich wersji: ale nie moge znaleźć takiej : rozumiem ze ta pierwsza to klapa od zwyklej a4, ale ta druga? co to za wersja?
Reniu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wg mnie to customowa (wyrzeźbiona) zwykła klapa.
TyBucu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Szpachla i przycięta listwa? Tylko ten wzór klapy powtarzał sie w kilku innych "rzeźbionych" b5.
Seikokilla Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 damn , tez o tym myslalem zdecydowanie ta z pomaranczy lepiej wyglada
TyBucu Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 no lepiej, lepiej. Tylko może by się ktoś wypowiedział z czego to klapa, albo jak ją ewentualnie zrobic.
Seikokilla Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 chyba widzialem foty z takiej przeróbki tu na forum zobacz u junior_tdi , strona 18
TyBucu Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 No, dzieki pany Gruby modzik, jak dogadam się z wydziałem komunikacji o małe blachy, zaczynam rzezanie
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 problem w tym ze mozesz mieć wielka kwadratową rejestracje tylko:whistling:
TyBucu Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Hiehie, tutaj w NO naszczęście są takie małe, specjalnie pod AM-cary, tylko trzeba spełnić pewne wymagania. W poniedziałek będe jechał do WK i sie dowiem dokładniej.
Seikokilla Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 problem w tym ze mozesz mieć wielka kwadratową rejestracje tylko:whistling: niestety nasze przepisy
TyBucu Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Zawsze można sie usprawiedliwiać że wygięte orginały nie były by widoczne i przecież było by to karalne A w razie czego wozić powyginaną orginałke w gabażniku. ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- Wyglądają one tak w norwegii, i mieszczą sie idealnie w ramki US, więc raczej nie będzie nigdzie wystawac jak polskie odpowiedniki.
slepy Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Zawsze można sie usprawiedliwiać że wygięte orginały nie były by widoczne i przecież było by to karalne A w razie czego wozić powyginaną orginałke w gabażniku. ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- http://morten.com/cars/t-bird93/t-bird93_4.jpg Wyglądają one tak w norwegii, i mieszczą sie idealnie w ramki US, więc raczej nie będzie nigdzie wystawac jak polskie odpowiedniki. fajne, u nas daja taki format do Quadow, szkoda ze nie można zamówić do samochodu takiego:doh:
TyBucu Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 no, tylko minus taki ze ramki klubowe nie pasują i wtedy jest 10hp mniej
Seikokilla Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Zawsze można sie usprawiedliwiać że wygięte orginały nie były by widoczne i przecież było by to karalne A w razie czego wozić powyginaną orginałke w gabażniku. ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- http://morten.com/cars/t-bird93/t-bird93_4.jpg Wyglądają one tak w norwegii, i mieszczą sie idealnie w ramki US, więc raczej nie będzie nigdzie wystawac jak polskie odpowiedniki. no na takiej blaszce jest oka a u nas w PL , w najgorszym wypadku zrobi sie klape na czysto i tablice wpasuje w zderzak, gdzies widzialem foto i nie wyglada to najgorzej
TyBucu Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Nie, takie klapy na czysto mi sie kojarzą z golfami z większych polskich wsi. Avanty w ten sposób zrobione raczej przypominają beczkowozy.
Przybysz Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Panowie a ma moze ktos foto avanta z kwadratowymi tablicami w normalnej wnece?? Nie mowie ze tak chce robic ale bardzo mi sie przyda do rezania
TyBucu Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 Szukałem i szukałem, ale tylko takie coś znalazłem, euro na us.
TyBucu Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Opublikowano 14 Maja 2013 Panowie a ma moze ktos foto avanta z kwadratowymi tablicami w normalnej wnece?? Nie mowie ze tak chce robic ale bardzo mi sie przyda do rezania Dokładnie to
Rekomendowane odpowiedzi