fireman tom Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Może to śmieszne ale pierwszy raz to zauważyłem a raczej usłyszałem. Przy wymianie spalonej żarówki włączyłem zapłon bez uruchamiania silnika. Podszedłem silnika i usłyszałem dziwne właśnie tyrkanie z wtyczki (czujnik?) znajdującej się pod turbo a nad sprężarką klimy. Dotknąłem jej i przy tym tyrkaniu czuć jak ona drga. Niestety nie mam czasu zrobić fotki bo właśnie wyjeżdżam na tydzień. Cóż to może być?
fireman tom Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A to ma tak być?? czy coś jest nie tak?
perepeczek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A to ma tak być?? czy coś jest nie tak? Normalny objaw. Mo zecior też cyka przy włączonym zapłonie.
matyss___ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 u mnie podczas przekrecenia stacyjki przed odpaleniem zatryka raz a poxniej cisza...
The a4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 n75 i tak ma byc gorzej jak przestanie cykac
sebak1 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Panowie nie działa obrotomierz i prędkościomierz a cyfrowy licznik kilometrów nalicza km o co chodzi POMOCY:kox:
Art_A4 Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 u mnie tak cyka, że nawet jak silnik pracuje to go słychać ;P
Rekomendowane odpowiedzi