boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 jak w temacie zakupiłem RS6 18 cali w średnim stanie i pasuje je odnowić, jako że autko zrobione jest całe w czerni myślałem o felach w czarnym macie lub w graficie ale grafit niezbyt ciemny..... co Wy na to ? teraz jest tak
Młody Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak dasz grafit to tak to może wyglądać.
blazej25 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Sreberko lub biały Jak dasz ciemne felgi to będzie kiszka spójrz wyżej
boseron Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ale ten grafit jest za ciemny myslałem o jasniejszym odcieniu z dodatkiem ala "brokatu" żeby je wyróżnić , chce mieć ciemne auto całe moze czarne nie do końca bo zleją sie z oponami
Smiszny Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ale ten grafit jest za ciemny myslałem o jasniejszym odcieniu z dodatkiem ala "brokatu" żeby je wyróżnić , chce mieć ciemne auto całe moze czarne nie do końca bo zleją sie z oponami Popieram, super to wygląda Taki jaśniutki grafit z brokatem
MARCIN607 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak dasz grafit to tak to może wyglądać. http://i50.tinypic.com/2hr1mrq.jpg to była fura :naughty:---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- jak nie masz chromu na aucie robiłbym ciemne koła - jak mówi Młody może grafit
amaradaar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ja bym robił czarne, albo biel i lusterka białe ale jeśli górę chcesz mieć czarną, a przednie szyby też czarne to myślę że jedynie czarne ps przednie szybki jaki stopień przepuszczalności światła jeśli można wiedzieć
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie wiem nie ja to robiłem, wszystkie szyby mają tyle samo
Rekomendowane odpowiedzi