tomeksobczyk Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ma ktoś kody do klimy Audi A4 (99-01') z góry dzieki [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 13-12-2006, 17:43 ] zapraszam do działu Newbie oraz do zapoznania się z regulaminem forum, w przeciwnym razie posty będą usuwane przed napisaniem nastepnego postu użyj opcji Szukaj
Hugo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nikt nie ma tych kodów , bo one po prostu w tych rocznikach nie działają :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nikt nie ma tych kodów , i tu sie mylisz bo one po prostu w tych rocznikach nie działają i tu tez sie mylisz ...ale jak koledze nawet regulaminu sie nie chce przeczytac....
Pikuś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Własnie, a pro po chyba sa błędy w opisie tych kodow. Jak tylko znajde swoje to postaram sie napisac.
Gość Murzyn Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 no sa staram sie to rozpracowac
Hugo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nikt nie ma tych kodów , i tu sie mylisz bo one po prostu w tych rocznikach nie działają i tu tez sie mylisz . Czyli chcesz powiedzieć, że działają na tym panelu ?? :arrow: http://www.ryandaigle.com/images/a4/interior/audi_a4_interior_front_driver.jpg
Dabro Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Tak działaja na tym panelu bo sam mam taki i działa
Gość Murzyn Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Czyli chcesz powiedzieć, że działają na tym panelu ?? http://www.ryandaigle.com...ront_driver.jpg tak Hugo, dziala, nie dziala od B6
Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Czyli chcesz powiedzieć, że działają na tym panelu ?? http://www.ryandaigle.com...ront_driver.jpg tak Hugo, dziala, nie dziala od B6 No to jestem zaskoczony.Probowaliśmy te stare kody w RS4 i nie działały i dlatego byłem pewien , że po lifcie już nie działają
adadur Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Działają działają. jest znacznie więcej pozycji iż w tym przed liftem. Znalazłem gdzies kody ale po Hiszpańsku - jest chętny na tłumaczenie o ile ich nie wykasowałem
Gość Murzyn Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 adadur, ja wrzucilem po niemiecku...bedzie prosciej
tomeksobczyk Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2006 co wy sie uparliście z tym regulaminem co mam go czytać dwa razy dziennie a co do tych kodów ktoś może znalazł bo jak nie to mój koleś je ma po włosku ale nic nie można zakumać nawet ze słownikiem wystarczy raz a porzadnie
Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 a co do tych kodów ktoś może znalazł bo jak nie to mój koleś je ma po włosku ale nic nie można zakumać nawet ze słownikiem Są na forum ale po niemiecku
Rekomendowane odpowiedzi