Bartoszzz Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Panowie podpowiedź czy dobrze dedukuje z tych logów, że przepływka mówi koniec Logi grup 001,002,003: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi grup 032,033: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Spalanie mam coś koło 20l/100km. Żadnych nieszczelności, wszystko czyste, wszystko przejrzane od A do Z. Wiem, że te logi może nie są jakieś szczególne tylko ciężko je zrobić zwykłym automatem.
german81 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jesli nie masz nieszczelnosci miedzy przepływka a kolektorem to przepływka do wymiany i termostat bo nietrzyma temperatury .
Bartoszzz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie ma żadnych nieszczelności, wszystko rozbierałem i sprawdzałem, bo to była pierwsza moja myśl co robić. Czyli niestety czeka mnie wydatek, bo przepływka powiedziała w końcu dość Termostatu nie ruszam, trzyma cały czas temperaturę, ma może wahnięcia o 1-2 stopnie. ---------- Post dopisany 23-04-2013 at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2013 at 20:47 ---------- Po kolejnym czyszczeniu przepływki tym razem zrobiłem to odtłuszczaczem do hamulców, wydaje mi się, że odżywał. Logi z dzisiaj: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Widzi ktoś coś nie pokojącego na logach?? Jak dla mnie jest ok.
german81 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 przepływka pokazuje teraz za duzo .
Bartoszzz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ma to jakieś negatywne skutki?? Może troszkę na tym pojeździć i po pewnym czasie wróci do normy??
Rekomendowane odpowiedzi