Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Luźny fotel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradźcie mi, czuje przy samej końcówce hamowania jak leciutko pracuje mi fotel (ruch przód, tył) luz delikatny ale jednak denerwujący - tak chyba nie powinno być? Gdzie szukać co przykręcać aby to zniwelować?

Opublikowano

Sprawdź śruby mocujące fotel do szyn ( o ile takowe posiadasz ).

Opublikowano

u mnie to samo w B6, czy coś oprócz tych śrub może mieć jeszcze wpływ na taki lekki luz?

Opublikowano

czy ktoś posiada jakieś zdjęcia, jakiś opis jak demontuje się przednie fotele?

Opublikowano

Fajnie się czyta takie posty ponieważ zauważyłem u siebie wczoraj dokładnie to samo muszę go sprawdzić .

Opublikowano

dopóki nie jesteś na forum nie wiesz o wielu problemach:D

Opublikowano

wiecie co, więc może to jest normą w naszych audi, a my już po prostu szukamy dziury w całym ? :decayed:

Opublikowano

A najlepsze jest to że jak się zdecydowałem "to" sprawdzić to stukanie znikło ile bym na fotel nie napierał cisza:polew:

Opublikowano

fotele sa montowane do szyn a w polowie miedzy szyn a a fotelem jest mechanizm ktory go podnosi ..luz jest na 4 nitach ...zmienic nity i po problemie bo sie wyrobily pewnie ...

Opublikowano
fotele sa montowane do szyn a w polowie miedzy szyn a a fotelem jest mechanizm ktory go podnosi ..luz jest na 4 nitach ...zmienic nity i po problemie bo sie wyrobily pewnie ...

no rzeczywiście luz jest na nitach, gdzieś w połowie jak się podniesie całkiem siedzenie to wtedy to widać, pytanie kto się zajmuje takimi rzeczami gdzie to wymienić, ma ktoś pomysł?