wojtekz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Poradźcie mi, czuje przy samej końcówce hamowania jak leciutko pracuje mi fotel (ruch przód, tył) luz delikatny ale jednak denerwujący - tak chyba nie powinno być? Gdzie szukać co przykręcać aby to zniwelować?
Reggi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Sprawdź śruby mocujące fotel do szyn ( o ile takowe posiadasz ).
matys89 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 u mnie to samo w B6, czy coś oprócz tych śrub może mieć jeszcze wpływ na taki lekki luz?
wojtekz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 czy ktoś posiada jakieś zdjęcia, jakiś opis jak demontuje się przednie fotele?
deejay24h Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Fajnie się czyta takie posty ponieważ zauważyłem u siebie wczoraj dokładnie to samo muszę go sprawdzić .
matys89 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dopóki nie jesteś na forum nie wiesz o wielu problemach:D
wojtekz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 wiecie co, więc może to jest normą w naszych audi, a my już po prostu szukamy dziury w całym ?
deejay24h Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A najlepsze jest to że jak się zdecydowałem "to" sprawdzić to stukanie znikło ile bym na fotel nie napierał cisza:polew:
djzak Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 fotele sa montowane do szyn a w polowie miedzy szyn a a fotelem jest mechanizm ktory go podnosi ..luz jest na 4 nitach ...zmienic nity i po problemie bo sie wyrobily pewnie ...
arturo79 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 mój fotel tez lekko pracuje, szukam tych nitów ale nie widzę. Mógłby kolega wrzucić fotki?
wojtekz Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 fotele sa montowane do szyn a w polowie miedzy szyn a a fotelem jest mechanizm ktory go podnosi ..luz jest na 4 nitach ...zmienic nity i po problemie bo sie wyrobily pewnie ... no rzeczywiście luz jest na nitach, gdzieś w połowie jak się podniesie całkiem siedzenie to wtedy to widać, pytanie kto się zajmuje takimi rzeczami gdzie to wymienić, ma ktoś pomysł?
Rekomendowane odpowiedzi