MAGIC87 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To jak bedziesz miała VASA to gitara, sprawdzimy czy juz przekroczyłem 500 tys czy tylko cofniety o 200:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk no spoko zakodujecie mi bose wyskalujemy wskazowke paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 jedziemuy tam na impreze, popic , poru...ć? czy bawic sie vagiem i Vasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk no spoko zakodujecie mi bose wyskalujemy wskazowke paliwa No jak my ja wyskalujemy po kilku glebszych to odrazu sie nam rezerwa zapali Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk no spoko zakodujecie mi bose wyskalujemy wskazowke paliwa No jak my ja wyskalujemy po kilku glebszych to odrazu sie nam rezerwa zapali Sent from my iPhone 5 using Tapatalk bedzie czym uzupelnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 :grin: No w bagazniku paliwko juz czeka obok skrzyni i pieknie pobrzekuje przy basie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk no spoko zakodujecie mi bose wyskalujemy wskazowke paliwa No jak my ja wyskalujemy po kilku glebszych to odrazu sie nam rezerwa zapali Sent from my iPhone 5 using Tapatalk bedzie czym uzupelnic poproszę rudą do pełna :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk no spoko zakodujecie mi bose wyskalujemy wskazowke paliwa No jak my ja wyskalujemy po kilku glebszych to odrazu sie nam rezerwa zapali Sent from my iPhone 5 using Tapatalk bedzie czym uzupelnic poproszę rudą do pełna :polew: Ty na opale jezdzisz? :grin: Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ty na opale jezdzisz? :grin:Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ja jeżdżę na spirytusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To ja zabieram sprzet do spuszczania paliwa. Jak sie woda skonczy to sie przyda Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To ja zabieram sprzet do spuszczania paliwa. Jak sie woda skonczy to sie przyda Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Cicho to alternatywa jak komuś braknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Weź weź przyda się jak trzeba będzie kogoś przeczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Weź weź przyda się jak trzeba będzie kogoś przeczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj wreszcie jako tako ogarnąłem auto... Zostało tylko wysprzątać środek i umyć ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ---------- Miałem nawet silnik umyć z tej okazji, ale to bez sensu, bo i tak nie mam osłony, więc zaraz będzie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja musze tyrtytki kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja musze tyrtytki kupić U mnie chociaż xenon wleciał i ledy na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja musze tyrtytki kupić z litr soku z lipy do polerki w srodku tez mozesz chlapnac Ja dzis do roboty autobusem:grin: szkoda zeby fure wybrudzic, rano umylem szyby, nasmalcowalem opony, wieczorem zatankowac i gotowa do drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja musze tyrtytki kupić z litr soku z lipy do polerki w srodku tez mozesz chlapnac Ja dzis do roboty autobusem:grin: szkoda zeby fure wybrudzic, rano umylem szyby, nasmalcowalem opony, wieczorem zatankowac i gotowa do drogi Garaż się przydał ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A ja koncowki poleruje ;p ( dziwnie to zabrzmialo ). Z zewnatrz juz mam ogarniety, no poza felgami. Srodek jeszcze dzis dopucuje. Paliwko czeka w garazu i jutro wylot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja musze tyrtytki kupić z litr soku z lipy do polerki w srodku tez mozesz chlapnac Ja dzis do roboty autobusem:grin: szkoda zeby fure wybrudzic, rano umylem szyby, nasmalcowalem opony, wieczorem zatankowac i gotowa do drogi Garaż się przydał ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi