kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Osoby, które jadą na zlot w Nysie - prosiłbym o kontakt ze mną na PW, a jeszcze lepiej na GG 2052271:hi: ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- jezeli odpuścimy jedzenie skrocimy wszystko o jeden dzien i przespimy sie w namiotach to czy i tak bedzie opcja skorzystania z noclegu w hotelu i wyzywienia na wlasna reke tak "prosto z drogi" czy w takim przypadku trzeba rezerwowac cos szybciej? Przemo, grila, nocleg z soboty na niedziele i śniadanie zostawiam, po prostu urywamy z ceny jak tylko się da do minimum hotelowych. Inaczej już nie wymyślę, żeby to zrobić
przemciotorun Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 spoko spoko, napisalismy posta w tym samym czasie..... dlatego po przeczytaniu pierwszego postu po edycji, zedytowałem tez swojego ogolnie dla mnie spoko
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Co to za moda na zmianę nicków ostatnio?
cymek28 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie wypowiadać się o nowej propozycji Karola.Dla mnie osobiście 2 dni to mało zleci jak z bata strzelił.Pierwszy plan zdecydowanie lepszy,urlopu prawdopodobnie nie dostanę ale mam wyjeb...e i idę na zwolnienie a na zlot przyjadę.Jest jeszcze trochę czasu to można kasy trochę doskładać i być zadowolonym w pełni ze zlotu.Karol określ dokładniejszy termin do kiedy i zamykaj listę bo będziemy tak się zastanawiać do śmierci i nic z tego nie wyjdzie.
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Robimy tak jak teraz, bo i tak by się te 120 osób nie uzbierało za ten prajs i tak - niestety. Wersja już ostateczna kto leci na Nysę, to prośba - Kowi zaraz wrzuci plakat, jakby wydrukować i wrzucić za szybę, żeby było info widoczne, co by dozbierać jeszcze spoza forum ludzi - było by super
Tomasz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Robimy tak jak teraz, bo i tak by się te 120 osób nie uzbierało za ten prajs i tak - niestety. Wersja już ostateczna kto leci na Nysę, to prośba - Kowi zaraz wrzuci plakat, jakby wydrukować i wrzucić za szybę, żeby było info widoczne, co by dozbierać jeszcze spoza forum ludzi - było by super ja z Golfiarzami przy stole nie będę siedział!
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Robimy tak jak teraz, bo i tak by się te 120 osób nie uzbierało za ten prajs i tak - niestety. Wersja już ostateczna kto leci na Nysę, to prośba - Kowi zaraz wrzuci plakat, jakby wydrukować i wrzucić za szybę, żeby było info widoczne, co by dozbierać jeszcze spoza forum ludzi - było by super ja z Golfiarzami przy stole nie będę siedział! No weś pszestoń przy mnie siądziesz będzie si
Maxcudo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie po długiej nieobecności i problemach sam nie wiem czy pojadę na złot. Na dzień 1 sierpnia najprawdopodobniej będę miał operację, a więc pewnie do poniedziałku mnie w szpitalu przetrzymają, będę się starał pogadać z lekarzem, żeby przełożyć na kilka dni później, ale wiadomo jak to w Polsce jest Czy jadę, czy nie, myślę, że będę już ostatecznie wiedział w przyszłym tygodniu i wtedy dam znać. W razie, gdyby wypaliło i będę jechał, to +1 dla mnie
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie po długiej nieobecności i problemach sam nie wiem czy pojadę na złot. Na dzień 1 sierpnia najprawdopodobniej będę miał operację, a więc pewnie do poniedziałku mnie w szpitalu przetrzymają, będę się starał pogadać z lekarzem, żeby przełożyć na kilka dni później, ale wiadomo jak to w Polsce jest Czy jadę, czy nie, myślę, że będę już ostatecznie wiedział w przyszłym tygodniu i wtedy dam znać. W razie, gdyby wypaliło i będę jechał, to +1 dla mnie No to co my w ognisku spalimy?!
Tomasz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie po długiej nieobecności i problemach sam nie wiem czy pojadę na złot. Na dzień 1 sierpnia najprawdopodobniej będę miał operację, a więc pewnie do poniedziałku mnie w szpitalu przetrzymają, będę się starał pogadać z lekarzem, żeby przełożyć na kilka dni później, ale wiadomo jak to w Polsce jest Czy jadę, czy nie, myślę, że będę już ostatecznie wiedział w przyszłym tygodniu i wtedy dam znać. W razie, gdyby wypaliło i będę jechał, to +1 dla mnie jak nie przyjedziesz to wyślij kogoś z Volvem:whistling:
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dobra według mnie teraz to juz cena jest atrakcyjna wiec ludzie dopisujcie sie, bedzie dobrze:naughty:
cymek28 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Może przyjedzie ktoś dzień wcześniej:eusathink:Kowi a ty jak?
cymek28 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 no ja to bede, staram sie na 100% być To dobrze.Może w Piątek byś zawitał z ekipą.Zorganizowało by się jakiegoś grilla.
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 cwiara i mefju u mnie byli to wiedzą - z tyłu mam kawałek pola, na którym jest trawka, można śmiało tam namioty porozbijać, miejsce na parę aut też jest, jakoś to można pomieścić, a jak nie, mamy też harcówkę, gdzie możnaby się rozyebać z namiotami, z buta 10 minut ode mnie, także tego, dla piątkowych przyjezdnych taka sytuacja
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 no ja to bede, staram sie na 100% być To dobrze.Może w Piątek byś zawitał z ekipą.Zorganizowało by się jakiegoś grilla. Z mojej mańki chyba tylko mrogal jedzie:whistling: takze ekipa bidna, a moi znajomi "z podwórka" nie bardzo jaraja sie takim klimatem, próbowałem jakieś d*py namówić, ale mówia mi że mam za stare auto YEBANE BLAHARY:facepalm::polew::polew:
kaju Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 no ja to bede, staram sie na 100% być To dobrze.Może w Piątek byś zawitał z ekipą.Zorganizowało by się jakiegoś grilla. Z mojej mańki chyba tylko mrogal jedzie:whistling: takze ekipa bidna, a moi znajomi "z podwórka" nie bardzo jaraja sie takim klimatem, próbowałem jakieś d*py namówić, ale mówia mi że mam za stare auto YEBANE BLAHARY:facepalm::polew::polew: wujek odpadł w przedbiegach
cymek28 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 no ja to bede, staram sie na 100% być To dobrze.Może w Piątek byś zawitał z ekipą.Zorganizowało by się jakiegoś grilla. Z mojej mańki chyba tylko mrogal jedzie:whistling: takze ekipa bidna, a moi znajomi "z podwórka" nie bardzo jaraja sie takim klimatem, próbowałem jakieś d*py namówić, ale mówia mi że mam za stare auto YEBANE BLAHARY:facepalm::polew::polew: wujek odpadł w przedbiegach Nie jedzie?
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 a co z nim, na majówce jeszcze sie jaralismy we 2:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi