Tomasz Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 kaju włącz gg, lub tel:wink:---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- mam kierowcy, Bolo jedzie No to spoko, ale szczerze to Patrick też mógł jechać tłumaczę to mu od dawna, ale on nie bo mu głupio itd:kwasny:, a miejsca jeszcze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a co do Patryka jest mu głupio za to co zrobił i nie chce się pokazywać To mu przekaż, że mimo, że pousuwał kontakty z forum nawet z fejsa, to niech się ogarnie i wpadnie razem z Tobą - z chęcią zamienimy z nim kilka słów nie poruszając tematów przykrych, każdy ma swoje za uszami, ale trzeba żyć dalej dawaj mnie tego synka zapomniałem dodać że w ostatnim czasie ma różowe okulary i widzi tylko cycki:decayed: To prawie jak magic tylko bez cycków :grin: co ty wiesz o ruchaniu..... jedynie co widziałes to cycki mamy jak byłes mały:naughty:no chyba ze ojciec karmił Cie kut.... jeszcze raz przykozaczysz i masz sól pod prześcieradłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jaka wódka żeby za dużo nie mieszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Mi tylko o zostało w barku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jaka wódka żeby za dużo nie mieszać? Myślałem nad Stock cytrynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a tak serio to ja mam albo krupnik albo pana tadeusza:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a tak serio to ja mam albo krupnik albo pana tadeusza:wink: Krupnik cytrynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a tak serio to ja mam albo krupnik albo pana tadeusza:wink: I jedno i drugie bardzo dobrze wspominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a tak serio to ja mam albo krupnik albo pana tadeusza:wink: Krupnik cytrynowy a poźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a tak serio to ja mam albo krupnik albo pana tadeusza:wink: Krupnik cytrynowy a poźniej http://i2.pinger.pl/pgr66/658b9e48000ee2bb48b537af/kibel_story02%255B1%255D.jpg ja tak nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja biore 4x 0,7 finlandii. Wystarczy czy cos dokupic? Najwyzej zostanie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja biore 4x 0,7 finlandii. Wystarczy czy cos dokupic? Najwyzej zostanie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk grubo lecisz :decayed:jak braknie pojedzie się do sklepu Kieliszki plastikowe itp czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja biore 4x 0,7 finlandii. Wystarczy czy cos dokupic? Najwyzej zostanie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk do spowiedzi raz raz, zgrzeszyłeś ostatnimi 2 wyrazami jakie plasiki.... szkło:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja biore 4x 0,7 finlandii. Wystarczy czy cos dokupic? Najwyzej zostanie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk do spowiedzi raz raz, zgrzeszyłeś ostatnimi 2 wyrazami jakie plasiki.... szkło:wink: ale to hotel daje czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja biore 4x 0,7 finlandii. Wystarczy czy cos dokupic? Najwyzej zostanie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk do spowiedzi raz raz, zgrzeszyłeś ostatnimi 2 wyrazami jakie plasiki.... szkło:wink: ale to hotel daje czy jak ? Kieliszki do wódki shotów kwadratowe 35ml Promocja (3417499273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dopiero poniedziałek, dojda poczta polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 arek po mensku czystą a nie jakies smakowe dla panienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Bolo jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 arek po mensku czystą a nie jakies smakowe dla panienek pierdzielisz:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja biore 4x 0,7 finlandii. Wystarczy czy cos dokupic? Najwyzej zostanie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk do spowiedzi raz raz, zgrzeszyłeś ostatnimi 2 wyrazami jakie plasiki.... szkło:wink: Legenda glosi ze gdzies komus kiedys zostalo :grin: Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi