Maxcudo Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja prosto ze zlotu tne do Szczecina na pokaz jachtów tak wiec niestety do poniedziałku nie dam rady czym pociągiem? Autonogi
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 Muzykę podobieramy w piątek, też mam spore zasoby różnych różnistych, nie tylko RTIA i dicho polo, także tego
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 no to chyba pociagniemy ta imprezke do tego poniedziałku:grin: No to sie troszke wyglupilem. Moglem jeszcze ze dwie wrzucic do wozka Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 no to chyba pociagniemy ta imprezke do tego poniedziałku:grin: No to sie troszke wyglupilem. Moglem jeszcze ze dwie wrzucic do wozka Sent from my iPhone 5 using Tapatalk No teraz to się wygłupiłeś faktycznie, bo powinieneś iść na dwa wózki
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 no to chyba pociagniemy ta imprezke do tego poniedziałku:grin: No to sie troszke wyglupilem. Moglem jeszcze ze dwie wrzucic do wozka Sent from my iPhone 5 using Tapatalk No teraz to się wygłupiłeś faktycznie, bo powinieneś iść na dwa wózki Ty nie gadaj bo w sob wypilismy 2x 0,7 prawie we dwoch i malo bylo wiec tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 no to chyba pociagniemy ta imprezke do tego poniedziałku:grin: No to sie troszke wyglupilem. Moglem jeszcze ze dwie wrzucic do wozka Sent from my iPhone 5 using Tapatalk No teraz to się wygłupiłeś faktycznie, bo powinieneś iść na dwa wózki Ty nie gadaj bo w sob wypilismy 2x 0,7 prawie we dwoch i malo bylo wiec tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Powiem Ci, że gdyby Marcin był w lepszym stanie to by się skończyło może w niedziele wieczorem
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 A jak. Ja chcialem zaproponowac jeszcze jedna ale byla taka sytuacja ze ten A poza tym Martyna by mnie w koncu jebla czyms ciezkim po glowie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
WhyMe? Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie wytrzymalem i zrobilem dzis zaopatrzenie http://img.tapatalk.com/d/13/07/31/uzu4u5es.jpg Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ja film chciałem kręcić :polew::polew: Tak samo chciałem na nysie nakręcić jakiś filmik. Przez te całe picie nawet zdjęcia nie zrobiłem
Arkadiush Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja pyerdole ja z dnia na dzień coraz bardziej się boje tego weekendu dzisiaj jak tam zajechałem, usłyszałem, że będzie tam wesele w ten sam dzień (pytałem o lodówki na wóde, ale będzie problem udostępnić ze względu właśnie na wesele - bez obaw, niedaleko jest Leclerc:decayed:) i sobie wyobraziłem nas tam wszystkich, to tylko w myślach przyszły mi słowa: OOOO KUUURRWAAA Ja mi dobrze pójdzie zamotam lodówki turystyczną a nawet 2 także moja wódeczka chłodzić się będzie a co do oświadczyn mogę nagrać na pena sto lat czy jakieś pośpiewajki
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie wytrzymalem i zrobilem dzis zaopatrzenie http://img.tapatalk.com/d/13/07/31/uzu4u5es.jpg Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ja film chciałem kręcić :polew::polew: Tak samo chciałem na nysie nakręcić jakiś filmik. Przez te całe picie nawet zdjęcia nie zrobiłem :grin: Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja pyerdole ja z dnia na dzień coraz bardziej się boje tego weekendu dzisiaj jak tam zajechałem, usłyszałem, że będzie tam wesele w ten sam dzień (pytałem o lodówki na wóde, ale będzie problem udostępnić ze względu właśnie na wesele - bez obaw, niedaleko jest Leclerc:decayed:) i sobie wyobraziłem nas tam wszystkich, to tylko w myślach przyszły mi słowa: OOOO KUUURRWAAA Ja mi dobrze pójdzie zamotam lodówki turystyczną a nawet 2 także moja wódeczka chłodzić się będzie a co do oświadczyn mogę nagrać na pena sto lat czy jakieś pośpiewajki Poyebało? Przeca zespół weselny będzie, to wokalista odpier**li takie sto lat, że mohery z całego powiatu sie zleco!
mrogal Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 mnie tylko zastanawia jak niektórzy po tej libacji chcą wracać za kierą? a ile to roboty?
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 mnie tylko zastanawia jak niektórzy po tej libacji chcą wracać za kierą? a ile to roboty? Ten jak coś yebnie
mrogal Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 mnie tylko zastanawia jak niektórzy po tej libacji chcą wracać za kierą? Ja pier**le zostaje do poniedzialku Ktos jeszcze chetny? Jak bedzie wesele to beda tez poprawiny Sent from my iPhone 5 using Tapatalk no ja slyszalem ze u kajowatego sie w neidziele afterek kreci, chlopaczyna watrobe wygral na loterii:grin:
kaju Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 mnie tylko zastanawia jak niektórzy po tej libacji chcą wracać za kierą? Ja pier**le zostaje do poniedzialku Ktos jeszcze chetny? Jak bedzie wesele to beda tez poprawiny Sent from my iPhone 5 using Tapatalk no ja slyszalem ze u kajowatego sie w neidziele afterek kreci, chlopaczyna watrobe wygral na loterii:grin:
Arkadiush Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja pyerdole ja z dnia na dzień coraz bardziej się boje tego weekendu dzisiaj jak tam zajechałem, usłyszałem, że będzie tam wesele w ten sam dzień (pytałem o lodówki na wóde, ale będzie problem udostępnić ze względu właśnie na wesele - bez obaw, niedaleko jest Leclerc:decayed:) i sobie wyobraziłem nas tam wszystkich, to tylko w myślach przyszły mi słowa: OOOO KUUURRWAAA Ja mi dobrze pójdzie zamotam lodówki turystyczną a nawet 2 także moja wódeczka chłodzić się będzie a co do oświadczyn mogę nagrać na pena sto lat czy jakieś pośpiewajki Poyebało? Przeca zespół weselny będzie, to wokalista odpier**li takie sto lat, że mohery z całego powiatu sie zleco! puszczę czerwone i burę :grin::grin::grin:
MAGIC87 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie wytrzymalem i zrobilem dzis zaopatrzenie http://img.tapatalk.com/d/13/07/31/uzu4u5es.jpg Sent from my iPhone 5 using Tapatalk mam nadziej ze masz pokoj obok mojego:decayed: bo jak rano złapie kac to wiem gdzie sie udac na klina
Gość cwiara Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie wytrzymalem i zrobilem dzis zaopatrzenie http://img.tapatalk.com/d/13/07/31/uzu4u5es.jpg Sent from my iPhone 5 using Tapatalk mam nadziej ze masz pokoj obok mojego:decayed: bo jak rano złapie kac to wiem gdzie sie udac na klina nie ma to jak goraca wóde z rana pociagnac Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- A jak zabraknie to dokupi sie dwie :grin: http://youtu.be/GutezNGVQDY Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi