dawmarek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam. Jestem właśnie na etapie końcowym montaży CB w mojej B8. Chciałem pokazać wam propozycję jak można jeszcze "umieścić" -według mnie - ciekawie radyjko w podłokietniku. Na razie będę komentował co i jak robiłem, zapodam jedynie fotorelację. Jako, że anteny jeszcze nie zdążyłem zamontować relacja nie obejmuje anteny. A więc do dzieła : Dawca - President JFK II [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] [/img]
Ans Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 bardzo fajnie, radyjko też fajne szacun że Ci sie chciało, ładnie nadłubałeś ale widze że miałeś dobrego pomocnika Tylko że auto to B8 a nie B7 :decayed: popraw bo machnąłeś się
dawmarek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dzieki Ans moja literówka. Oj narobiłem się trochę. ze 30 godzin będzie ale to przez pomocnika, który nie opuszczał mnie na krok.
piotrsob1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odpukać , ale jak by chcieli Ci za..bać to radyjko, to chyba będą mieli łatwiej razem z autem:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi