Prezes870 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Siemka, mam do wymiany wachacz dolny ten co jest skręcony z łącznikiem i amortyzatorem ponieważ strasznie skrzeczy niby nie wybyty ale guma pękła na sworzniu i zardzewiało wszystko w środku i skrzeczy straszliwie. Nałożyłem tawotu itd ale nic nie pomogło. Pytanie mam. Jak wymienie go to musze na ustawienie zbierzność jechać ? Bo widze jakby cos tam było na gumie z tyłu tzn dwa otwory w które można śrube włożyc (albo w jeden bliżej koła albo jeden dalej od koła) I taka jakby śruba na wachaczu albo na gumie na klucz płaski podajże 18. I tak właśnie czytałem że niby się nie ustawia kątów tylko zbieżność w A4 ale wole spytać i mieć pewność ; D dziekówka
prezesik18 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Skręć tak jak było i nie będzie problemu. Zbieżność kół ustawia się przy drążkach kierowniczych.
mlodziak22 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Kąt pochylenia koła tylko z tyłu się ustawia Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
mlodziak22 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 u siebie w b6 dwa razy ustawiałem zbieżność i żadnego kąta się nie ustawia z przodu... wiec i w b5 też nic takiego nie ma
Rekomendowane odpowiedzi