Bartek85 Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 witam! poczytałem trochę na forum o rezaniu sprysków pod xenon i stwierdziłem że nie jest to warte zachodu i kasy! wpadłem więc na pomysł że przykleję po prostu same zaślepki na zderzak coby się niebiescy nie przyczepili pytanie jest jednak które zaślepki będą pasować do mojego auta? http://www.vag24.pl/sklep/index.php?cPath=677_678_683_705&sort=1a&filter_id=
Mario Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 witam! poczytałem trochę na forum o rezaniu sprysków pod xenon i stwierdziłem że nie jest to warte zachodu i kasy! wpadłem więc na pomysł że przykleję po prostu same zaślepki na zderzak coby się niebiescy nie przyczepili pytanie jest jednak które zaślepki będą pasować do mojego auta? ale spryski nie są dla niebieskich tylko dla Ciebie i innych użytkowników dróg...
Bartek85 Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Opublikowano 10 Lipca 2008 to poczytaj sobie co dają te spryski :gwizdanie: szkoda zachodu na to i nie obraź się ale nie prosiłem o uwagi tylko poprosiłem znawców o podpowiedz które będą pasować pozdro Mario
HiRide Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 to poczytaj sobie co dają te spryski :gwizdanie: szkoda zachodu na to i nie obraź się ale nie prosiłem o uwagi tylko poprosiłem znawców o podpowiedz które będą pasować pozdro Mario zaslepki nie sa grubosci kartki papieru wiec ori nie beda pasowac za nic bo sa grube i jak przykleisz do zderzaka to odrazu wyjdzie co to jest.Juz lepiej namalowac areografem te zaslepki na zderzaku i to bedzie wygladalo ciekawie
Cuber Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 w B6 z tego co pamietam sa dwa rodzaje zaślepek na pompke spryskiwacza czyli zwykła i do S4 wiec idz do ASO i kup sobie .... Ale powiem Ci szczerze ze to bardzo kiepski pomysł , po co szpecić Audi takim wynalazkiem który będzie wystawał ? Miałes juz problemy z niebieskim ? Ja jeździłem rok i nikt nawet słowa nie pwoiedział, załozyłem spryski ( wszystko ORI ) bo uwazam ze jak coś robić to tak by to miało ręce i nogi a nie odpierdzielac pseudao-fuszere bo inaczej nie wiem jak to nazwać.... Baterk85 nie jeździsz polonezem bys coś takiego robił w AUDI :gwizdanie: Lepiej nic nie rób
milo222 Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 najgorzej jak ktoś już ma zaślepki na oczach spryski nie są bezsensu tylko po to by lampa zasyfiona nie oślepiała innych użytkowników
HiRide Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 brawo :oklaski: brawo :oklaski: nic dodac nic ujac audi to audi a nie byle dziadostwo w ktory mozna skrobac gadgety jak w tanim kilkunastoletnim autku
Bartek85 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Opublikowano 13 Lipca 2008 brawo :oklaski: brawo :oklaski: nic dodac nic ujac audi to audi a nie byle dziadostwo w ktory mozna skrobac gadgety jak w tanim kilkunastoletnim autku dobra! spokojnie! Panowie bez ciśnienia! to był tylko taki hipotetyczny pomysł! ale chyba jednak głupi!
Cuber Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 dobra! spokojnie! Panowie bez ciśnienia! to był tylko taki hipotetyczny pomysł! ale chyba jednak głupi! dobrze że sie chociaz przyznajesz że pomysł byl cos nie teges :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Czasem mozna spotkac B6 ze spryskami bez xenonow.
ykk Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 Jakies skandynawskie wersje.. Albo pakiet zimowy czy cos..
HiRide Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Czasem mozna spotkac B6 ze spryskami bez xenonow. b7 takie widzialem ale b6 jeszcze niy
piotrcar Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 w krajach skandynawskich 90% samochodow ma spryski czy to nowy czy stary
Gość mmcv Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 witam! poczytałem trochę na forum o rezaniu sprysków pod xenon i stwierdziłem że nie jest to warte zachodu i kasy! wpadłem więc na pomysł że przykleję po prostu same zaślepki na zderzak coby się niebiescy nie przyczepili pytanie jest jednak które zaślepki będą pasować do mojego auta? http://www.vag24.pl/sklep/index.php?cPath=677_678_683_705&sort=1a&filter_id= powiedz jeszcze ze masz lampy z allegro i bez systemu poziomujacego lampe ?. Co do spryskow sam ich zadko uzywam ale podbnie jak Panowie wyzej uwazam ze jak cos robic to konkretnie a nie fuszere zeby xenonem swiecilo ( w polonezach tez montuja na wsiach fajny efekt:P ). Reasumujac szkodzisz innym na drodze jesli nei masz orginalnych ksenonow (sobie tez ktos oslepiony moze zjechac Ci prosto pod mache), wielokrotnie zostalem takimi porazony w nocy a to w lusterku wstecznym( nie dawalo rady sie sciemniac pod tak dziwnym katem docieralo swiatlo , pozatym jset bardzo mocne) albo ktos znad przeciwka . Nieraz mialem juz ochote wysiasc...i zrobic porzadki
Rekomendowane odpowiedzi