Arbam Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam. Czy ktos może orientuje się co to może być? Antene do komorki mam na desce, co to nie mam pojecia. Pozdro
lezy1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Bardzo możliwe że to antena - może być od TV - a jakie masz radio ? Kiedyś miałem w samochodzie podobnie wygladający czujnik temperatury ale wyswietlacz do niego był oddzielny nie w zegarach.
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Obstawiam że to antena GSM/GPS czyli albo od fabrycznej nawigacji albo od fabrycznej instalacji telefonicznej - tudzież do obu .
arnold27 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 stawiam na antene gps.mialem cos takiego w mojej omedze za lusterkiem wstecznym.
Marc!n Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 sprawdź wyposażenie po kodach z wlepki, może kiedyś była navi.. A w książeczce od auta nic o tym nie pisze? jest na tym jakiś nr wskazujący, że to ori? może to ktoś do czegoś dokładał?
Rekomendowane odpowiedzi