adik1983 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 witam mam problem w mojej b6 mam sterowane szyby przod ale nie moge otworzyc szyby pasazera z tego wlacznika przy kierowcy ale jak siedze jako pasazer elektryczna szyba działa co moze byc przyczyna tego stanu czy to wina wlcznika od strony kierowcy
nrula Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Dolaczam sie do tematu, szyba tylna lewa działa siedząc jako pasażer/korzystając z przycisku w drzwiah pasażera/ ale nie działa z panelu kierowcy.
amaradaar Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 wymienić panel kierowcy, albo rozebrać wyczyścić, albo psiknąć Wurthem (ale pomoże na chwilę), dla pewności sprawdźcie wiązkę kabli między drzwiami kierowcy a słupkiem A
edekxp Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Zaśniedziałe styki w przełączniku szyb kierowcy Trzeba rozebrać boczek potem rączkę i dostać się do przycisków Potem zdemontować górną cześć i przeczyścić blaszki oraz ścieżki Naprawiałem to u siebie i działa prawie rok
Rekomendowane odpowiedzi