Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B6] Low is life style! BMW X6 wheels

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze sie tu dzieje :naughty:

Opublikowano

Widzę że za chwilę będzie wysyp s-linów:banan: tylko tak dalej:wink:

Opublikowano

dawaj panie s4 :)

---------- Post dopisany at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany at 01:36 ----------

a i po co sprzedałeś cały zderzak ? jak to podchodz i pod zwykły :) były artykuły o tym nawet bez sensu :)

Opublikowano

S 4 mi sie strasznie nie podoba. A dlaczego caly no dlatego ze trafil sie kupiec tak pewnie bym rezal sam dol. Ziomus pisze do ciebienod paru dni powiedz mi co z.lampami

Opublikowano

Dokladka S-line podchodzi do zwyklego zderzaka ale troszke rzezby z tym jest...

Opublikowano

Widzialem na allegro ktos.sprzedaje jako ori sline polatane to strasznie

---------- Post dopisany 10-01-2014 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 08-01-2014 at 14:01 ----------

w końcu będą slajny ;)

3871396303

Opublikowano
Widzialem na allegro ktos.sprzedaje jako ori sline polatane to strasznie

---------- Post dopisany 10-01-2014 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 08-01-2014 at 14:01 ----------

w końcu będą slajny ;)

http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/38/71/39/63/3871396303

slajnu sreslajny

xbzx.jpg

Opublikowano

7daysie trzeba rezac tyl :)

---------- Post dopisany 13-01-2014 at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 13:06 ----------

czfl.jpg

i metal gun na tył

Opublikowano

Śledzę temat od początki i powiem ci ze pięknie audi zrobiłeś xD

Powodzenia w dalszym rezaniu bo widzę ze sie nie opierdalasz

Opublikowano

a dziekuje dziekuje ;)

Opublikowano
Śledzę temat od początki i powiem ci ze pięknie audi zrobiłeś xD

Powodzenia w dalszym rezaniu bo widzę ze sie nie opierdalasz

ludzi ma od tego... bought not build :grin:

Opublikowano

ohooo odezwał się ten co przychodzi nachejtuje i wsiadze w ten swój samchod dla ludu srebrne "aCzy" i pojedzie :P

Opublikowano
ohooo odezwał się ten co przychodzi nachejtuje i wsiadze w ten swój samchod dla ludu srebrne "aCzy" i pojedzie :P

ktoś musi Cię motywować

Opublikowano

No auto zostalo pozbawione lamp i czarnego grilla... wszystko poszlo do koleszki ode mnie z miasta do czarnego b6 wiec teraz tam bedzie robic robote :) a ja poki co latarki zamiast lamp zapodam hehe

Opublikowano

hehe potwierdzam trochę ja teraz na czarno polatam po mieście :wink: dziękówa dla kolegi chomiczesq za fanty:banan:

Opublikowano

Jak bedzie cieplo to ustawka na fotki koniecznie

---------- Post dopisany 21-01-2014 at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany 20-01-2014 at 00:07 ----------

Drodzy Panowie mam pytanie (pytanie do posiadaczy diesla - szczególnie 2.5) czy ktos z was posiada może u siebie wkladke filtra powietrza pipercross lub inną? czy zmienił się poprzez tą wkładke dźwięk z pod maski?

kolejne pytanie do znachorów to o stożek w dieslu... czy można itd bo przed zimą robiliśmy testy ze stożkiem fujity i to co wydobywało się z pod maski to poprostu miód na moje uszy... jedynie denerwujące było sykanie kiedy powietrze uchodziło... no ale dla tego dźwięku przeżyłbym to... a dźwięk naprawde w połaczeniu z moim wydechem robił robote.

tylko teraz pytanie czy można i czy to nie zaszkodzi w jakiś sposób... na zdrowy rozsądek biorąc po mojemu obstawiam że nie ale może ktoś z was ma inne zdanie z chęcią wysłucham... no i ewentualnie co ze szlaufikiem który idzie do krućca w obudowie filtra, my wymyśliliśmy że wczepić można go albo w dolną część stożka albo w redukcje między stożkiem a przepływką... w jakiej odległości zamieścić filtr od przepływki? bo przy testach założyliśmy go bezpośrednio na przepływomierz. do czego jest ten szlaufik co idzie do obudowy filtra?

zaznaczam z góry że filtr stożkowy który miałby się u mnie znaleźć to tylko i wyłącznie FUJITA zadne kopy za 50 zł... miałem fujite w hondzie poza tym wiele dolotów i filtrów tam testowałem i żaden inny injen simoty story itd nie umywają się do tego co daje Fujita... po 1 największy przyrost na short ramie z fujita porównując do innych filtrów i dolotów typu CAI i parówa no i jest najgłośniejszy co daje najlepszy efekt dźwiękowy z pod maski

---------- Post dopisany 25-01-2014 at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2014 at 23:46 ----------

1m0f.jpg

Opublikowano

Dudi75 w awx 212Km miał stozek i nic się nie działo.

---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Szpachelka?

Opublikowano

A jak! Do wyjecia nadkola z pod zrolowanego blotnika

---------- Post dopisany 26-01-2014 at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2014 at 21:23 ----------

nmgq.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...