ndjaro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam, chciałbym aby nie wyłączało mi się radio po wyciągnięciu kluczyka. Do radia idą cztery przewody: czerwony, czarny, żółty i niebieski. Po wyciągnięciu kluczyka jest napięcie więc nie wiem dlatego wyłącza mi się radio i restartują się stacje i ustawienia radia.
audisan Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 do radia musi isc zasilanie z akumulatora (skrzynki bezpiecznikow) wtedy nie bedzie sie tak dzialo
gurban6 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zerknij tu:http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-radio-trzyma-ustawien-111813/#post3520741 może cos pomoże.Nie wiem czy masz radio ori czy też coś innego i co kto tam grzebał. Zapomniałeś o potrzymaniu pamięci+ 30 ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- do radia musi isc zasilanie z akumulatora (skrzynki bezpiecznikow) wtedy nie bedzie sie tak dzialo Zawsze idzie zasilanie z akumulatora (skrzynki bezpiecznikow) ,chyba że ktoś coś namieszał.Musi być podtrzymanie pamięci.Zerknij na link :AudioBas.pl | Car Audio Wrocław | Kostka ISO
ndjaro Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nawet gdy kluczyk jest wyciągnięty jest zasilanie 12v. Aby nie gubiło pamięci żółty przewód musi być połączony z czerwonym i działa zawsze. Problem rozwiązany
Rekomendowane odpowiedzi