Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A5/S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:drool: koxik :) Ja bym wybrał i tak 3.0 TDI bo po modzie wciąga nosem S5 :D Ale bryka naprawde milusia , szkoda tylko że środek ala A6 co mi sie akurat średnio podoba.

I chyba ten silnik to FSI a nie jak napisali TFSI.

Opublikowano

ja bym oczywiście nie pogardził A5ką, ale nie dokońca mi sie podoba, wygląda bardziej jak jakiś krążownik amerykański typu 300C z grilem od audi.

osobiście bym wybrał A4 B7 bo jest ładniejsze, i co tam że starsze i sie opatrzyło. może kiedyś zmienie zdanie :mysli:

Opublikowano

ja może nawet bym się skusił na jakąś eSkę :mysli: :>

Opublikowano

nie dokońca mi sie podoba, wygląda bardziej jak jakiś krążownik amerykański typu 300C z grilem od audi.

W końcu rynek amerykański wchłonie sporą część produkcji, to im musi się podobać

Opublikowano

Wczoraj mialem okazje przejechac sie za sterami S5... :slina: :drool:

Powiem tak : od dzisiaj misja nr1 w moim zyciu to kupic ten samochod :>

Opublikowano

Juz sie przeciez podzielil... :polew:

Opublikowano

ja bym oczywiście nie pogardził A5ką, ale nie dokońca mi sie podoba, wygląda bardziej jak jakiś krążownik amerykański typu 300C z grilem od audi.

osobiście bym wybrał A4 B7 bo jest ładniejsze, i co tam że starsze i sie opatrzyło. może kiedyś zmienie zdanie :mysli:

widziałęm A5 na żywo, jest cudowne , śliczne , piękne , mmmmmmmmm , chce je mieć :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

ale A4B7 też ładniutkie :gwizdanie:

a b5 najlepsze :dance:

Opublikowano

JAdąc przez Austrie w jednym mieście widziałem dwa a5, ale były za szybkie dla mojego aparatu :( BArdzo ładne bryczki :)

Opublikowano

Ma ktos moze test Audi A5 z AS z 20.08.2007? w wersji elektronicznej?

Strasznie pojechali sobie. :angry:

Ogolnie wg nich jedyne co fajne w tym aucie to wyglad.. :polew:

-Deska skomplikowana

-3.0 to w ogole porazka w coupe..

Opublikowano

Za tydzien w AŚ M3 vs S5.. :evil: :evil: i cos czuje ze S5 przegra - bo slabsze. I juz widze teksty w stylu sportowiec to musi miec naped na tyl a nie na 4. Audi nie pozwala na takie szalenstwo jak tylny naped w BMW itp. itd. itd.. :no:

A wiec czekamy.. :gwizdanie:

Opublikowano

no nawet nawet :mysli: :mysli:

Opublikowano

Powiem WOW!!! Dzisiaj doświadczyłem niebanalnj jazdy pięknkną A5. Muszę powiedziec, że minęło już kilka godzin lecz cały czas w mojej głowie krążą myśli skupione wokół właśnie tego auta. Im dłuższy czas od jazdy tym bardzie chciałbym miec właśnie te sliczne cupe. Test dotyczył 260 km turbodiesla o pojemności 3.0 z napędem :quattro: i nie zgodzę się ykk, że cupe z tym sillnikiem to porażka. Trzeba się ykk przejechac tym autem, a później można ewentualnie zabrac głos. Powiem krótko genialne przyśpieszenie, rewelacyjne zawieszenie oraz astronomiczne trzymanie się drogi to właśnie esensja tegoż auta. Jestem o tyle bogatszy, iż testowałem A5 i nie potwierdzam żadnych negatywów auta. No może cena 260 tyś. złotych.

Opublikowano

Maciej CIN czytanie ze zrozumieniem sie klania.. :)

To byl tekst z AS. Testowali A5 z 3.0 TDi jakis czas temu..

Ja osobiscie tak nie uwazam. :chytry:

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy, że nie jest to Twoja opinia ykk. Czasami używane przez forowiczów skroty nie są zrozumiałe "AS" Według mnie skrót AS pochodzi np od Aresztu Śledczego :polew: Pozdro i bez obrazy.

Opublikowano

Ja widzialem ostatnio w Tarnowie A5 i wymieklem.. :drool: Piekne autko.. I to jeszcze na feli z RS4.. Ciekawe kiedy powstanie A5 klub.. :naughty:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...