Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A5 8T 2.0T Quattro USA ---> S5 body / V10 T :) Aktualnie body RS5 FL!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Gdzie fotki ? :facepalm:

Zapomnialem cokolwiek strzelic :) Zreszta jutro zrobie chyba porzadniejszy update ;)

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Byłem, widziałem, macałem, siedziałem :decayed: Podoba mi się :kox::kox:

Fajnie było poznać, pozdro :thumbup1:

Opublikowano

Mam nadzieję Nosb, że jakieś koło tam konkretne wpadnie bo chyba nie po to się siada na air żeby włożyć koło audi:whistling:

Opublikowano
Mam nadzieję Nosb, że jakieś koło tam konkretne wpadnie bo chyba nie po to się siada na air żeby włożyć koło audi:whistling:

Dokladnie ;)

Sa poduchy jest zabawa

Po kolora wnioskuje ze czeslaw customizer sie tym zajmowal ;)

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ja może jutro coś będę miał :decayed:

Opublikowano

to nie jest koło Audi... :grin: ale fakt faktem przydałoby się coś grubszego :wink:

Opublikowano

Koło z Buni z tego co kojarzę :decayed:

Opublikowano

Cokolwiek by to nie było Michał to jest kupa :decayed:

Opublikowano

On już odpalił to V10 że temat zszedł na koła? :)

Opublikowano

Nie. Odpalił 2.0tdi

Opublikowano
On już odpalił to V10 że temat zszedł na koła? :)

To nie taka prosta sprawa :wink: wymaga qpe wiedzy, schematów itd.

No i kasy w *uj :kwasny:

Opublikowano

A właśnie jak to jest z tym 5.0TT w A5? Bo na przykład do zwykłej A6 nie podejdzie 5.0TT bo mocowania nie wyrobią podobno :whistling: Gruuuuba rzeźba?

Opublikowano
  • Autor

Mysle ze z v10 nie powinno byc jakis mega problemow tfu tfu :) Jednak na ta chwile brakuje mi jakies 10-15 tys zeby sie zaczac bawic :D Mam silnik ale nie mam skrzyni ( 5 tys ) , sterownikow silnika ( 2 tys ) i masy dupereli ( miekko 3tys ) + inne drobne sprawy. To jak sie odkuje i na zime, poki co wlecialo 2,0TDI bo nie mialem czasu babrac sie z tym 2,0T a tym bardziej z V10.

Kola sa z bmw x5 , wygladaja dosc podobnie do oem audi z rs5 , sa megaszerokie ( przod 10 tysl 11" ) a do tego byly jedynymi sensownymi na jakie sobie moglem w tym sezonie pozwolic.

Nie mozna miec wszystkiego w 4 miesiace od zakupu : nowy lakier, morda FL S5 , powietrze , dolozone sporo wypasu do srodka itp .

Auto wymaga tez poprawek bo lakiernik zj***l kilka sprawa i generalnie jest poskladane na ta chwile aby szybko i bylo sprawne a dopieszczal bede w zime :)

Opublikowano

:wink:

Na jakim osprzęcie złożyłeś aira??

Opublikowano
  • Autor

na razie na zadnym , mam poduchy rubeny 3 balwanki , amory koni tyl z regulacja twardosci skrecona na maksa , przod z a8 dopasowane do A5 i tez bardzo twarde .

Brakuje kompresora , butli , wyspy i sterowania .

Co ty chcesz od tego kola ? fakt nie przekracza wartosci auta/bazy dwukrotnie jak sporo kółek na zlocie ale nie pie$%ol ze sa jakies tragiczne :

1r83.jpg

Opublikowano

To żeś napompował poduszki z kompresora garażowego i trzymał palcem, żeby nie uciekł wiatr??:grin: Jak tam dojechałeś :decayed:

Do tak zglebionej pięknej a5 moim zdaniem w chooy nie pasują :hi:Po prostu nie ma tego "WOW"

Opublikowano
  • Autor

Prawie tak to wygladalo z dojazdem :);)

Co do kol jak starczy na nie kasy w przyszlym sezonei to zmienie jak nie to bede dalej pomykal na tych bo nie mam na nie parcia widocznie jestem za malo stanceowy, raceismowy i ch%j wie jaki i wole miec swiezsze auto i wiekszy silnik niz drogie koło :)

Opublikowano

Z kołami o jest tak... albo kupuje się używane, które wyglądają nieźle i pasują do auta (koszt w granicach 2-3 tys. za taki rozmiar felg) lub kupuje się zazwyczaj nowe typu rotiform lub "grube" ori typu bentley itp. których ceny są w granicach 6-10 tysi... Znalezienie koła "godnego" w odpowiednim rozmiarze i parametrze w sensownej kasie graniczy z cudem :wink: założę się że 90% osób na tym forum nie kupiłoby samych felg za kwotę 6-10 tys. :whistling:

Nosb ma inne priorytety... A do tego ma inne koło niż większość i pewnie na tym zlocie dub it nie było drugiego z takim kołem :wink:

Poza tym znalezienie "innego" koła niż mają wszyscy jest mega trudne. Bo nie sztuką jest kupić plastelinę, która po miesiącu będzie kwadratowa :wink:

Żeby nie było też chętnie bym tu widział "grubsze" koło ale szczerze nie mam pojęcia jakie :wink: