Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A5 8T 2.0T Quattro USA ---> S5 body / V10 T :) Aktualnie body RS5 FL!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.flickr.com/photos/128426045@N07/15519974832/in/set-72157648289077679/

Auto przeszlo przebudowe na S5 w zeszlym roku a w tym na rs5 :)

Ori :

Po zadatkowaniu bialasa b6 zaczalem rozgladac sie za nowa zabawką :) W łapy wpadla mi A5 w dobrej kasie lekko poobijana w sam raz pod moje pomysły :)

Na poczatku mialo byc robione body RS5 FL jednak zmierzylem sie z rzeczywistoscia ( czytaj portfelem ) i zakupilem tylko zderzaki S5 + robie ryja na FL . Body RS5 badz custom widebody pewnie wpadnie ale raczej nie w tym roku :)

Za to wzialem sie ambitnie za temat silnika ( dlatego zabakło na body :) ) , jakos 2,0T mnie totalnie nie satysfakcjonuje , a 2,7T byloby mocno ciezko dopasowac do nowszej karoserii ( a4 b8 , a5 , a6 c6 ) uznalem ze łatwiej bedzie zmiescic v10T :D

Po drodze kupilem rozbite b8 dla wyposazenia głownie ( bix skretny , fotochromy , czujnik deszczu , mmi , parktronic itd itp ) a kilka dni po nim silnik z Audi RS6 v10 Turbo.

Niestety na razie pozostalo mi sie slinic bo wyplukalem sie dokladnie z kapusty a auto u lakiernika wiec musze zbierac kase na zaplate dla niego i dokupowanie reszty puzzli. Silnik planowalem kupic sporo pozniej za 3-4 miesiace ale ze trafil sie okazyjnie jakz wykle musialem zmienic plany :)

Nie wiem jeszcze czy bede jezdzil przez wakacje z 2,0T pod maska a za swapa wezme sie po nich czy bede atakowal go wczesniej :)

Z rzeczy ktore juz dokupiłem do niej :

Maska A5/Rs5 FL ,
Zderzak przod S5 FL ,
Zderzak tył S5 ,
Lampy przod A5/Rs5 bixenon skretny USA FL ,
Silnik V10 :)

Do zakupu zostalo jeszcze troche rzeczy :) Planuje tez zalozyc airride na megatwardym amorku i porzadnym stabilizatorze na test :) Jak bedzie spoko pomykac to zostawie jak nie to wywale i zaloze normalny gwint. Fele planuje 20x11" juz lakiernika urabialem zeby nadkola rozklepywal poki co :D:P

Auto moje , na codzien mam czym jezdzic , wiec nie bedzie jakiegos megaszybkiego progressu głownie z racji ograniczonego budzetu ( po zakupach b8 i silnika zostalo mi 100 zl w portfelu chwilowo :P ) ale cos tam sie bedzie dzialo i koniec koncow mam nadzieje ze uda sie to wszystko zlozyc do kupy :)
Moj eks silniczek + maly figielek zapowiadajacy :P
Tylni bumper S5
Przednie lampy USA FL
Dawca "organów"
A tyle wazy BUH :)
Takie tam 5,0 V10 T za plecami :)
A na koniec jakby to powiedzial prawdziwy nyga STAY TUNED! :grin:

Opublikowano

no to pieknie:slina:

graty zakupu i projektu

powodzenia w rezaniu

Opublikowano

bedzie kosa jak nic z ta fura ;D

Opublikowano

gratulowałem już na FB to i tutaj jeszcze raz gratuluję! a o zmianie koncepcji z body S5 nic nie wspomniałeś :decayed: będę śledził postępy, powodzenia! nie chcesz ORI 19tek z S5? :grin: no i jaki kolor bo nie doczytałem

Opublikowano
  • Autor

Jak przedni zderzak z grillem z rs5 5k spiewaja to az sie obudzilem i przestalem marzyc poki co :) Kolor bedzie zwykly bialy + czarny daszek jak to u mnie :D Generalnie jest teraz biala i taka zostanie bo to stan przejsciowy ma byc :) Jak bede robil body pomysle o innym kolorze etraz nie zawracam sobie tym d*py.

Opublikowano

Znowu będzie się działo :kox:

Opublikowano

tylko czekać aż kupisz rozbite R8 i będziesz rezał ..:wink: Mega projekt :slina: !!! GRATY!!!!

Opublikowano
Jak przedni zderzak z grillem z rs5 5k spiewaja to az sie obudzilem i przestalem marzyc poki co :) Kolor bedzie zwykly bialy + czarny daszek jak to u mnie :D Generalnie jest teraz biala i taka zostanie bo to stan przejsciowy ma byc :) Jak bede robil body pomysle o innym kolorze etraz nie zawracam sobie tym d*py.

słusznie! :good:

Opublikowano

Tutaj na pewno będzie ciekawie, także tradycyjnie jak poprzednie projekty ten również będę śledził i wiem, że będzie :kox:

powodzenia:wink:

Opublikowano

bedzie gruubo :kox: jak zawsze :slina:

Opublikowano
  • Autor

Teraz jakikolwiek update to jak lakiernik sie wezmie za auto :) ewentualnie cos tam sE pomacam to v10 :D

Opublikowano

Nosb jesteś przeuj :decayed::decayed: Już się nie mogę doczekać aż to V10 zamruczy:slina:

Opublikowano

no to piknie ;p teraz przez mlodego bede musial sledzic ten temat :slina:

Opublikowano

Ja pierdykam... Jesteś gość :kox::kox::kox:

Opublikowano
  • Autor

Najlepsze jest to ze nie jestem pewien czy cos z tego wyjdzie :decayed:

Opublikowano

Silnik marzenie:slina: Trzymam kciuki co by się udało:thumbup1:

Opublikowano

no i zaczal sie kolejny za***isty projekt :)

kibicuje jak zawsze i wierze ze sie uda chociaz mam pewne obawy patrzac na to jak dlugo sie ciagnie projekt Nikolasa/Adama z rs4 b5 z V10TT

Opublikowano
no i zaczal sie kolejny za***isty projekt :)

kibicuje jak zawsze i wierze ze sie uda chociaz mam pewne obawy patrzac na to jak dlugo sie ciagnie projekt Nikolasa/Adama z rs4 b5 z V10TT

Nosb odpali nie dluzej niz w dwa dni:wink: