Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

NJU Mobile vs. Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym prosil fakture z nju-mobile na priv, z wyhashowanymi danymi moze byc :)

Opublikowano

jestem Ciekaw jak to chodzi

Opublikowano

Od dziś jestem w nju z rachunkiem. Fizyczne przeniesienie numeru z Orange do nju trwało ~12h. Jak na razie wszystko zgodnie z umową i żadnych haczyków. Coś co mi się rzuciło od razu ale to tylko subiektywne odczucie: lepsza jakość rozmów niż Orange. Po pierwszej fakturze zobaczymy jaka to promocja :wink:

Opublikowano
Od dziś jestem w nju z rachunkiem. Fizyczne przeniesienie numeru z Orange do nju trwało ~12h. Jak na razie wszystko zgodnie z umową i żadnych haczyków. Coś co mi się rzuciło od razu ale to tylko subiektywne odczucie: lepsza jakość rozmów niż Orange. Po pierwszej fakturze zobaczymy jaka to promocja :wink:

daj znac czy sie nic nie spierdzieli po drodze :)

Opublikowano

Od miesiąca jestem w nju na karte, u mnie przeniesienie nr to z 2h trwało. Nju to jest marka stworzona przez orange dlatego migracja z tej sieci idzie tak łatwo. Ogólnie polecam.

Opublikowano

Play ma od dziś nowa oferte na karte konkurencja do NJU

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś tam na początku pytał: pierwsza faktura 34.91 ;-) żadnych ukrytych kosztów.

Opublikowano

Ja mam już 3 fakturę i wszystko cacy,wszystko jest identycznie jak w orange,nawet kom operatora wyświetla orange,a płace 1/3:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja polecam coś nowego ;) - Play na kartę Formula :) dzwonie bez limitów do każdego i nie zapłaciłem więcej niż 29zł za miesiąc. Abonamenty mogą się schować. Oferta najlepsza na rynku. No chyba, że ktoś ma znajomych w sieciach "biedronka" nju itp. :) Bo Play Formula dotyczy tylko normalnych sieci. Abonamenty nawet firmowe dawno się skończyły i przestały dla mnie liczyć. Teraz oferują tylko sprzęt na kredyt okupiony drogim dzwonieniem.

Opublikowano

U nas na sklepie sluzbowy tel to Nju Mobile, zamawiaja towary itp i caly czas 30zl bez haków

Opublikowano

Koledzy z Nju Abo kiedy wystawiają wam FV? Okres rozliczeniowy zaczyna wam się dokładnie tego samego dnia co zmigrowaliście do Nju czy mają tam z góry ustalone dni rozliczeniowe?

Opublikowano

Ostatnio przedłużyłem umowę w play abonament bez telefonu umowa na 12 m-cy:

-nielimitowane połączenia w PLAY

-nielimitowane sms/mms do wszystkich sieci

-0,5 GB pakiet danych

-pakiet 200 minut do wszystkich sieci

-abonament 29 zł / m-c pierwszy miesiąc 19 zł

minuta poza abonamentem 19 gr

Opublikowano

Calkiem ladna oferte otrzymales :) ja zaluje ze 3 lata temu nie wybralem Play tylko Orange. Kasowali ode mnie 79zl/msc przez te 3lata i zadnych promocji ani gratisow od nic nie dostalem, dzwonia teraz kiedy konczy mi sie umowa i proponuja niby wiecej za nadal 79zl. Podziekowalem i powiedzialem aby nie dzwonili dopoki nie znajda naprawde ciekawej oferty do max 40-50zl z umowa na rok bez telefonu. No i cisza, maja 3 miechy by pogimnastykowac sie ;)

Opublikowano
Koledzy z Nju Abo kiedy wystawiają wam FV? Okres rozliczeniowy zaczyna wam się dokładnie tego samego dnia co zmigrowaliście do Nju czy mają tam z góry ustalone dni rozliczeniowe?

Od dnia przejścia

Opublikowano

Play ma dobra oferte.

39,25 zł - Bez limitu wszytko

Opublikowano
Play ma dobra oferte.

39,25 zł - Bez limitu wszytko

Ale bez sms/mms

W nju za 38 masz bez limitu do wszystkich,łącznie z sms/mms

Opublikowano
Ostatnio przedłużyłem umowę w play abonament bez telefonu umowa na 12 m-cy:

-nielimitowane połączenia w PLAY

-nielimitowane sms/mms do wszystkich sieci

-0,5 GB pakiet danych

-pakiet 200 minut do wszystkich sieci

-abonament 29 zł / m-c pierwszy miesiąc 19 zł

minuta poza abonamentem 19 gr

oczywiście złożone wypowiedzenie przed końcem umowy

Opublikowano

Od dnia przejścia

Dzięki. Właśnie czekam na przesyłkę i już nie długo będę testować no-limits ;-)