moro99 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam Mialem sie pochwalic swoja A4. Tak wiec jest to standard jaki wyszedl z fabryki (dzwiek nokia i -20mm zawieszenie) Srodek tez fabrycznyTo co chce zmienic to kupic komplet dywanikow bo to co teraz jest to raczej hanba dla tego auta oraz chce obszyc skora kierownice. Generalnie wszystko to jest zaplanowane na przyszly miesiac _________________________________________________ Kupilem Felgi do mojego Autka Mam nadzieje ze jutro przyjda kapcie i wskocze juz na letnie Ok zaczynam powolutku "tuning" i rozne mody na Stage 1 poszlo zawieszenie MTS Technik -40/-40 W przyszlym tygodniu wrzuce foty jak to wyglada na aucie. No i mam zawieche na aucie. Roznica w wygladzie jest a w twardosci tez i to znaczna. Jest naprawde sporo twardziej niz na 1BE - nie spodziewalem sie ze bedzie az taka roznica I kolejna zmiana stylistyczna Tym razem dokupilem lamki DEPO dzielone a'la ori Valeo efekt jak dla mnie bardzo dobry zdjecia robione tel kom i nawet ladnie swieca jak na H7 - porownania z starymi nie ma - planuje w przyszlosci wsadzic zenona w nie Kolejny "MOD" Kolejny mod "Wielka ściema" Sie znaczy na szybki poszla folia 3/4 http://ciemneszyby.pl/ - koszt Avanta (5 szyb) - 400 pln [sedan chyba 300] Oklejony Dodalem jeszcze 2 zdjecia bo te robione aparatem wyszly zdecydowanie tak sobie Te zrobilem telefonem na szybko i sa lepsze ale i tak nie oddaja jak autko wyglada naprawde - a wyglada duzo lepiej niz na zdjeciahc Jako ze standardowe oswietlenie bylo niewystarczajace przy pomocy kolegi Goral.tz uzyskalem mod o nazwie doswietlenie bagaznika bylo jest Wszystko zrobione taka listwa Dodatkowo doswietlony zostal schowek pasazera zdjecia pozniej
zbyszek512 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 masz fajną furke, co do tych dywaników to masz racje, widze że masz palmtopa asusa pożyteczne urządzenie
franio Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 gratuluje autka, naprawdę ten silniczek miło chasa
moro99 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Opublikowano 13 Lipca 2008 Co do tych dywanikow to z takimi kupilem no i przetrzymaly troche bez wiekszych komplikacji ale ostatnio sie rwac zaczely. Chce kupic nieoryginalne ale szyte na zamowienie granatowe z czerwonymi obwodkami i napisem Audi A4 (czerwone bo bedzie pasowalo do podswietlenia) co do silniczka to naprawde jest super. jak dla mnie 150 KM to jest wystarczajaco na moje potrzeby (a nawet jest spory zapasik)
negroz Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Wszystko super , ale jakoś niebieskie wnętrze do mnie nie przemawia
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 generalnie fajny avant niebeiskie wnetrze to bym przeżył ale welur w audi... ale każdy lubi co innego pokaż aktualne fotki jakieś
moro99 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 cerB Welurek spelnia swoje zadanie bo w lecie jest chlodny a w zimie cieplutki bez podgrzewania Siedzialem w skorach w A6 i jakos tak niefajnie S4 ktore ma Suli - no tam mi tapicerka odpowiadala tez 50/50 Aktualne foty sa identycze. nic nie zmienialem nie ma modow nawet felgi te same
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 szczerze mówiąc to ja nie jestem za skórzaną tapicerką, bardziej mi odpowiadają zwykłe kubełki, takie jak ma chyba rafalekx albo półskóra
Suli Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Gwoli ścisłości - u mnie boczki są ze skóry a środek z alkantary. Faktycznie, znacznie przyjemniejsza w dotyku (zwłaszcza w zimie) niż skóra - i w lecie nie odparza. Natomiast w zimie grzanie foteli przydaje się tak czy tak
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 nie rozumiem tylko, jesli ktos zazyczyl sobie w aucie skorke to dlaczego klimy nie brał... i na zime podgrzewane fotele tez by sie przydaly, ... miałem w posiadaniu skode octavie 1.9 110KM wersję L&K... była skóra, klimatronic i pogdgrzewane tyłki... śmigało się zaje*iscie... a do dziś dziwię się że audi nie zrobiła takiego wnętrza jak skoda L&K ;(
moro99 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 a mnie moje wnetrze sie podoba ... Generalnie moim zdaniem strzal w Niebieskie jak i zielone wnetrze w wykonaniu audi byl to strzal w 10 Mam autko od sierpnia 2007 i musze powiedziec ze nadal mi sie bardzo podoba no ale marzy mi sie S4 w Avancie - zasluga Sulego
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 zielone jest gorsze od niebieskiego :tongue4:dlaczego masz bose i nie masz maskownic bose? załóż sobie fajnie wygląda
moro99 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 A tam maskownice wazne ze dobrze gra znalazlem jeszcze foty po kompieli i woskowaniu [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 22:06_________________________________________________Jeszcze bez naklejek i ramek klubowych
michu93 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ale kurcze boczne kierunki to byś mógł zmienic mam 2 pomarańczowe to ci mogę sprzedac
moro99 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 no ja tez mam pomaranczowe Z modow ktore zaszly w aucie to wymienione pokruszone gumowe chodniczki na fajne welurowe granatowe
hteb Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Fajo furacz Niebieski mi nie wadzi Wszystko kwestia tolerancji kolorów Ja też mam materiał i każdy marudzi że skóra to lepiej... Eeee tam Welur czy tam materiał rulez
moro99 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 poza felungiem z pierwszej stronki wrzucilem jeszcze system cofania (niefabryczny) ale z bajerem Z automatu sie otwiera i zamyka ekran LCD No i pukło mi 150tys (przebieg nie oryginalny napewno) [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 21:44_________________________________________________No i mam nowe fele
hteb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ważne że właścicielowi się podobają Dla mnie też miód
moro99 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro wrzuce lepsze zdjecia zrobione w dzien na ulicy. Jak dla mnie autko wyglada Felgi ciezkie ? co z tego nie jestem demonem predkosci
Rekomendowane odpowiedzi