Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] [Warszawa] Moja A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieżkie czy nie - ważne że nie połamią/pokrzywią się na pierwszej lepszej dziurze - wiem coś o tym - miałem z ATS DTC doczynienia na polskich dziurach i walić takie lekkie felgi w naszym asfaltowym "off-road'zie" :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

No i zdjecia zrobione czyms lepszym niz aparat z telefonu.

Autko stoi ciut za wysoko ale puki co bedzie musialo zostac na seryjnym 1be

1.jpg

2.jpg

Opublikowano

felgi może i ciężkie, ale bardzo, bardzo wytrzymałe :good:

Opublikowano

jak dla mnie ten wzór felg :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

wiem ze moje zdanie nie bedzie obiektywne ale ten wzor chyba bardzo basuje do tego kombiaka :D - zastanawialem sie nad felgami od RS'a (np RS6) te wieloszprychowe gladkie) ale te chyba oddaja klimacik :) - no i nie widze ich za czesto :D

zdjecia nie oddaja tego widoku :)[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:44_________________________________________________jest troche czystszy niz zawsze :)

Jeszcze kiedys po woskowaniu bede musial dac fotki :P

DSCF0556.JPG

DSCF0549.JPG[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 21:22_________________________________________________tak jak powiedzialem wrzucam fotki po wosku + myciu

No wyglada naprawde niezle :)

DSCF0960.JPG

Opublikowano

No avancik malina :good: Jeszcze lampy poliftowe i prawie jak mój. :decayed:

Opublikowano

fajowe fele i całokształt też ok, :tongue4:

Opublikowano

można by dorzucić relingi - trochę zabawy + 300,- i zrobione :D

Opublikowano
  • Autor

nie chce relingow :)[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________Piekny dzien akurat mam wolne w pracy sie nudzilem wiec postanowilem wyprobowac wosk TURTLE BEACH ICE na autku

Na opakowaniu napisane jest ze "woskowanie w 10 min" - i jest to prawda - jak woskujesz malucha lub mini (to pierwsze)

Z avantem nie jest juz tak rozowo ale ...

... ale jest o niebo lepiej niz z woskiem np Turtle Beach Color ktory nakladalem ok 5 - 6 h (rozbilem sobie na 2 dni :) )

Woskowanie Avanta trwalo +/- 40 min wiec czas jest naprawde swietny - nakladanie jest proste i bezproblemowe. wylewasz troszeczke na gombeczke (w zestawie) i jazda :) po przewoskowaniu elementu wycierasz szmatka (a jakze dodana do zestawu) i po klopocie.

Jak dla mnie wosk bomba. Bylem lekko sceptyczny bo konsystencje ma wody ale przy nakladaniu to bajka normalnie. Moge smialo polecic.

A tak sie prezentuje Avancik po wosku (kola tez pociagniete) - a wlasnie tym woskiem mozemy woskowac wszystko lakier, gume, plastik bez bialego nalotu i bez smug (nie testowalem na wycieraczkach - za nowe sa :P).

Przed zdjeciami dodam iz to jest moj drugi wosk nalozony wlasnorecznie na autko - mam nadzieje ze wmiare dobrze to zrobilem.

DSCF1042.jpg

DSCF1043.jpg

DSCF1050.jpg

DSCF1054.jpg

DSCF1057.jpg

Opublikowano

Bardzo ładny samochodzik. Silnik Extra! Widze że radyjko masz takie jak moje :>. Pozdrawiam

Opublikowano

wosk bardzo natłuszcza

polecam po wosku walnąć politure do lakieru nanieść ją odczekać godzinke i pucu pucu szmatką, efekt jest o nieeebo lepszy. kup sobie jutro w tesco bo maja 22% taniej w ten weekend, jakis sonax albo cos z tego rodzaju. pozdro

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Modyfikacje czas zaczac :)

Info post #1[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 14:38_________________________________________________i jest update

Opublikowano

No teraz lepiej autko stoi :good: Przemyśl sprawę poliftowych lamp, autko bardzo młodnieje po tym zabiegu :cool1:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

co do rzeczy ktore bede chcuial zrobic

z wygladu to napewno lampki + Xenony

z mechaniki cos ok 200 - 230 KM (na poczatek sam chip na 180 - jak sie uda to na wiosne)

FMIC, turbulum obowiazkowo i zapewne heble od A6 te 312mm[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 10:37_________________________________________________i kolejne zmiany w autku - powoli ale sukcesywnie :)

Opublikowano

No i mam zawieche na aucie.

Roznica w wygladzie jest a w twardosci tez i to znaczna. Jest naprawde sporo twardziej niz na 1BE - nie spodziewalem sie ze bedzie az taka roznica :)

nie jeczą Ci te amorki? szczegolnie jak jest wilgotno?

I kolejna zmiana stylistyczna :)

Tym razem dokupilem lamki DEPO dzielone a'la ori Valeo

efekt jak dla mnie bardzo dobry

zdjecia robione tel kom

i nawet ladnie swieca jak na H7 :) - porownania z starymi nie ma - planuje w przyszlosci wsadzic zenona w nie :)

no coraz ladniejsza ta paskuda :decayed::good::kox:

Opublikowano
  • Autor

nie

NIe ma zadnych stukow pukow ani innych dziwnych odglosow :)

komfort jest ale tez nie jest za miekko - dla mnie idealnie.

tyle ze teraz krawezniki jakies takie mega wielkie sie zrobily :P

Opublikowano

fajna furka dobre mody na pczatek fajnie wygladaja te lampki tez musze nad takimi pomyslec ;p ale brakuje mi jednej rzeczy mianowicie na avanta to musza byc relingi bo jakis taki goly sie wydaje ;/

Opublikowano
  • Autor

relingow nie ma i nie bedzie. nigdy nie mialem potrzeby relingow i sie to raczej nie zmieni :D

Opublikowano

ale dziwne ze niemasz :mysli: chyba wszystkie mialy :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

moj byl kupiony przez Firme w Niemcowni wiec moze zazyczyli sobie bez :D