Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVJ] 1.8 Big Ass Turbo 513HP 557Nm, 600HP+ wkrótce

Booster

Rekomendowane odpowiedzi

ledwo tam dojechałem,

w sobotę auto latało po torze na miejscowych zawodach, gdzie udało się zdobyć puchar za II miejsce z czego jestem bardzo zadowolony, niestety w tylnym lewym kole musiały poluzować się śruby czego nie zauważyłem i na drugi dzień leciałem obwodnicą do ikei i straciłem koło:facepalm:

na szczęście nikomu się nic nie stało, auto udało się poskładać do kupy, ucierpiał jedynie lewy próg i dolna listwa drzwi.

leciałem ponad 140 jak poczułem, że coś jest nie tak, udało się wyhamować do 40 i wtedy poszło koło, już był problem z opanowaniem auta, przy około 100km/h podejrzewam że uderzył bym w bandę albo inne auto:kwasny:

Pech... ale to świadczy o tym, że jednak ciężko pogodzić DD i auto do upalania na torze. Ciesz się, że koło nie odpadło przy 140, bo wtedy pewnie szukałbys nowej budy... :kwasny:

leciałem ponad 140 jak poczułem, że coś jest nie tak, udało się wyhamować do 40 i wtedy poszło koło, już był problem z opanowaniem auta, przy około 100km/h podejrzewam że uderzył bym w bandę albo inne auto:kwasny:
:shock3::shock3::shock3: dobrze że Tobie nic się nie stało...

Fajne mody ! Jakie czasy ten siwek kręci na 1/4 ?

1540kg nigdy nie będzie konkurencyjne niestety ale graty, że chcesz się bawić w skręcanie :wink:

Oficjalnie najlepszy czas na 1/4 to 14,2s

nieoficjalnie na federalach i procedurze ustawionej na 1 bar to 13,78s

A na tej próbie to w ogóle turbo Ci się napompowało ? :decayed:

Z taką lochą jeździłbym na jakieś szybsze trackdaye gdzie można faktycznie wykorzystać potencjał auta.

ogólnie jest ciężko na pomorzu o szybkie trackdaye, wszystko jest pod mniejsze i zwinniejsze auta,

ale nie jest źle turbo na nowym kolektorze osiąga full boost już przy 3600rpm:shock3: co jest bardzo dobrym wynikiem jak na takie wiadro

1.3 bara

---------- Post dopisany 22-08-2013 at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 17:13 ----------

j44f.jpg

djq4.jpg

kgae.jpg

a62g.jpg

:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...