przemciotorun Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 auto widziane dzisiaj na parkingu Ikei...... robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ledwo tam dojechałem, w sobotę auto latało po torze na miejscowych zawodach, gdzie udało się zdobyć puchar za II miejsce z czego jestem bardzo zadowolony, niestety w tylnym lewym kole musiały poluzować się śruby czego nie zauważyłem i na drugi dzień leciałem obwodnicą do ikei i straciłem koło:facepalm: na szczęście nikomu się nic nie stało, auto udało się poskładać do kupy, ucierpiał jedynie lewy próg i dolna listwa drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 dobrze ze nikomu nic sie nie stało, pewnie prędkośc nie była za duza, nie chciałbym widziec co by było przy 100++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 leciałem ponad 140 jak poczułem, że coś jest nie tak, udało się wyhamować do 40 i wtedy poszło koło, już był problem z opanowaniem auta, przy około 100km/h podejrzewam że uderzył bym w bandę albo inne auto:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Pech... ale to świadczy o tym, że jednak ciężko pogodzić DD i auto do upalania na torze. Ciesz się, że koło nie odpadło przy 140, bo wtedy pewnie szukałbys nowej budy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 dokładnie, moje A4 jest 3 autem w rodzinie i jest to auto do upalania i weekendowego wypadu na miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 moje A4 jest 3 autem w rodzinie... Tee.......carington:cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 leciałem ponad 140 jak poczułem, że coś jest nie tak, udało się wyhamować do 40 i wtedy poszło koło, już był problem z opanowaniem auta, przy około 100km/h podejrzewam że uderzył bym w bandę albo inne auto:kwasny: :shock3: dobrze że Tobie nic się nie stało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Fajne mody ! Jakie czasy ten siwek kręci na 1/4 ? 1540kg nigdy nie będzie konkurencyjne niestety ale graty, że chcesz się bawić w skręcanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Oficjalnie najlepszy czas na 1/4 to 14,2s nieoficjalnie na federalach i procedurze ustawionej na 1 bar to 13,78s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A to bieda. Ale hardware daje nadzieję. 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dzięki:wink: jest mało Nm ze względu na seryjny dół, po zakuciu dowalimy koksu i 12.XX napewno pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A na tej próbie to w ogóle turbo Ci się napompowało ? Z taką lochą jeździłbym na jakieś szybsze trackdaye gdzie można faktycznie wykorzystać potencjał auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ogólnie jest ciężko na pomorzu o szybkie trackdaye, wszystko jest pod mniejsze i zwinniejsze auta, ale nie jest źle turbo na nowym kolektorze osiąga full boost już przy 3600rpm:shock3: co jest bardzo dobrym wynikiem jak na takie wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A na jakim doładowaniu obecnie jeździsz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 1.3 bara ---------- Post dopisany 22-08-2013 at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 17:13 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Teraz będzie stawał w miejscu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jest moc! Wlezie to pod 18"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A to ty łyknąłeś te heble:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 otwory w tarczach koniecznie trzeba wyczyscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi