Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z jakością dźwiękuw radiu Audi symphony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie znalazłem nic na ten temat, więc zakładam nowy wątek ;)

Otóż mam problem z tym radiem ..

Zauważyłem, że gdy słucham muzyki z "radia" FM :) dźwięk jest lepszy i głośniejszy niż gdy muzyka leci z płyt CD.

Może wypowie się ktoś kto ma doświadczenie z tym radiem ?

---------- Post dopisany 11-05-2013 at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany 08-05-2013 at 12:40 ----------

Nikt nie ma takiego problemu? ;|

Opublikowano

Sprawdz ustawienia bo osobno ustawiane sa dla FM i osobno dla plyt CD.

Opublikowano

Ustawienia odpadają... dobrze słyszalna jest róznica w jakosci dźwieku z radia a CD.. Przy radiu mozna rozkręcic bardziej bez przesterów niz na CD. Również jakość też jest wyraźnie lepsza

Opublikowano

ustaw sobie korektorem dźwięki. na wyłączonym radiu trzymaj 5 i włącz . wyskoczy ci na ekranie 8 cyfr i możesz ustawiać poziom dźwięku dla basów średnich i sopranów w skali 1-9. może to pomoże

Opublikowano
ustaw sobie korektorem dźwięki. na wyłączonym radiu trzymaj 5 i włącz . wyskoczy ci na ekranie 8 cyfr i możesz ustawiać poziom dźwięku dla basów średnich i sopranów w skali 1-9. może to pomoże

Wtrącę się w temat.Wyskakuje 8 cyfr (piątek) ale tylko jedną -pierwszą można regulować.Czy jest tam jeszcze więcej do regulacji?

Opublikowano

o czymś takim nie miałem pojęcia :D zaraz lecę do garażu sprawdzić

Właczyłem ten korektor, ogarnąłem jak to się ustawia, ale wiesz może który suwaczek mniej więcej jakie tony ustawia? :D ew. jakies gotowe ustawienia ? :) jutro muszę usiąśc i pokombinuje troche bo dzisiaj to już czasu nie ma ;d %

---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ----------

[/color]

Wtrącę się w temat.Wyskakuje 8 cyfr (piątek) ale tylko jedną -pierwszą można regulować.Czy jest tam jeszcze więcej do regulacji?

U mnie te cyferki zmienia się przyciskiem "TP" ;) spróbuj. Jak masz syphony to powinno działać :D