lezy1 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Może ktoś z kolegów ma nie ORI dywaniki które są warte polecenia. Chodzi mi o velurowe i gumowe - takie żeby pasowały do B7. Proszę o jakiś propozycje i ocenę.
zmij Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Kolego wystarczy łaskawie parę razy kliknąć i masz tematy w których to było wałkowane.
Audikk Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Co do dywaników zarówno gumowych jak i welurowych to ja polecam rozejrzeć się tu AutoWarto.pl spory wybór wszystko dopasowane do konkretnego modelu auta
pioteres Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 gumowe polecam oryginalne - sam za przednie do b5 zaplacilem jesienią ok. 100 zł.
lezy1 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Opublikowano 10 Maja 2013 A co sądzicie o dywanikach firmy PETEX ? Jak ich wytrzymałość i dopasowanie?
Mykyt Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 A co sądzicie o dywanikach firmy PETEX ? Jak ich wytrzymałość i dopasowanie? Jeżeli chodzi o firmę PETEX to polecam ją. Sam kupowałem najpierw welury w kolorze jasny szary, (idealnie wszystko pasuje) były oczywiście ze stoperami. Na zimę kupiłem dywaniki gumowe i tak samo jak wczesniej wszystko idealnie spasowane. Zamawiałem na allegro wszystko. Do tego dokupiłem jeszcze sobie wsad do bagażnika i też ok, ale jak się nagrzeje to trochę śmierdzi Pozatym tak średnio dla mnie spasowany.
Rekomendowane odpowiedzi