boseron Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 czy Vag to tylko program którym mozna sprawdzić co jest nie tak jakie sa błędy czy mozna dzieki usunieciu błedów czy kodów cos poprawić w silniku nie ingerując w niego. to znaczy czy obejdzie sie bez mechanika któy cos poprawi same skasowanie będów wystartczy? dodam ze nigdy nie podpinałem mojej a4 pod Vag ani inny zadny komputer?
spanky Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 czy Vag to tylko program którym mozna sprawdzić co jest nie tak jakie sa błędy czy mozna dzieki usunieciu błedów czy kodów cos poprawić w silniku nie ingerując w niego. to znaczy czy obejdzie sie bez mechanika któy cos poprawi same skasowanie będów wystartczy? dodam ze nigdy nie podpinałem mojej a4 pod Vag ani inny zadny komputer? Vag-Com to program diagnostyczny ....
marewel Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 To ze masz skalpel nie znaczy ze już jesteś chirurgiem.
domelq Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Vag to tylko program którym możesz nie tylko sprawdzić i usunąć błedy
zibizab Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 kolego poczytaj przed zadaniem pytania http://www.a4-klub.pl/smf/faq_forum_diagnostyka_vag-t5141.0.html
Rekomendowane odpowiedzi