nrula Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Mam problem z instalacją wentylacji, mianowicie kiedy włączam wentylację śmierdzi jakby mi ktoś umarł w samochodzie. Przy załączaniu klimatyzacji smród znika. W poniedziałek wymienię filtr powietrza ale zapobiegawczo chciałem zaczerpnąć tematu co jeszcze może być przyczyną nieprzyjemnego zapachu. Z góry dziękuje za uwagi.
grippen Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 odgrzyb najpierw i problem powinien zniknąć później wymień filtr pyłkowy a tak na marginesie nie ten dział
AdamCH Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 Popatrz czy nie leje Ci sie na katalizator olej od pasazera Pozdrawiam
przem8 Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 1 minutę temu, AdamCH napisał: Popatrz czy nie leje Ci sie na katalizator olej od pasazera Pozdrawiam Wygrałeś złotą łopatę za odkop Jak chcesz nabijać posty to patrz na daty.
AdamCH Opublikowano 25 Października 2019 Opublikowano 25 Października 2019 W dniu 24.10.2019 o 16:56, przem8 napisał: Wygrałeś złotą łopatę za odkop Jak chcesz nabijać posty to patrz na daty. Aj tam nie zauważyłem a chciałem pomoc. Nie interesuje mnie nabijanie postow. Przepraszam za pomyłke i życze miłego wieczoru.
Rekomendowane odpowiedzi