Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 AVANT] projekt by 19wielki90 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam to jest moje audi mysle ze sie spodoba mody jakie juz wprowadzilem to obszylem caly srodek, wlozylem 18" rh zw 4, no i oczywiscie gleba na gwincie

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

audi.jpg

IMAG0012.jpg

IMAG0057.jpg

IMAG0058.jpg

Opublikowano

z zewnątrz jest fajnie, ale środek nie w moim guście.. ważne, że Tobie się podoba :wink:

Opublikowano

Ładny z zewnątrz,co do środka tobie się podoba i tego trzeba się trzymać :wink:

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

dobra wlepka na klapie:grin:

Opublikowano

witam kolege na blachach swd..fajne wozidło.wnętrze ciekawe i ogólnie sie fajnie prezentuje.aż dziwne że fury w okolicy nie widziałem jeszcze.

Opublikowano

dobra gleba i koło chociaż 19 by lepszą robote robiło

na jakim gwincie jeżdzisz???

Opublikowano
  • Autor

wiem ze 19 by bylo lepsze ale nie bylo wiekszych rh a gwint narazie ta technix chcialem zobaczyc jak sie wogole na tym jezdzi ale juz mysle ze jak ten sie rozpadnie to zmienie albo na h&r albo wogole pojde dalej i bedzie air

Opublikowano

Ciekawe autko. O ile srodek sredni jak dla mnie, o tyle kolo i gwint robi robote. Powodzenia i pozdrawiam

Opublikowano

Super sprawa taka wytapicerowana deska, ale jedno ale. Przy takim doinwestowaniu już byś mógł pokusić o lepsze stołki i kierownicę.

Opublikowano

To samo chciałem powiedzieć ja bym zmienił fotele i dopiero obszył bo te naleśniki średnio wyglądają :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

chcialem pozostac wlasnie przy oryginale jak widac niemam jakis zderzakow innych czy spojlerow na dachu. gdybym wymienil fotele to pewnie bym juz ich nie obszyl a niechce miec tego co wszyscy;)

Opublikowano

W przypadku foteli chodzi tez o wygodę, po zmianie foteli z naleśników na fotele sport z b7 jestem mega zadowolony, super trzymanie na boki i plecy nie bolą w dalszych podróżach.

Ale wnętrze doinwestowane, ważne że Tobie się podoba.

Swoja droga takie obszycie wnętrza chyba gruba kasę kosztowało ?

Kiedyś byłem w Łódzkim tapcar to obszycie wnętrza taką skóra jak ori audi ma w nowych autach to za fotele i boczki z kiera gałka i ręcznym 7 tys. powiedzieli.

Opublikowano
.aż dziwne że fury w okolicy nie widziałem jeszcze.

bo Cie nie ma więcej niż jesteś :wink:

Opublikowano
  • Autor

no troche kosztowalo 9tys za cale ale nie zaluje na zywo efekt jest ladniejszy niz na zdjeciach i nie chce sie chwalic ale czasem jak zostawie auto na parkingu to ludzie zagladaja do srodka ;)

Opublikowano

Mi się bardzo podoba obszyta deska :gicior: tylko mówie fotele z naleśników bym zmienił choćby na zwykłe materiałowe sporty z B6 i dopiero je obszył ale jak tak chciałeś to Twoja sprawa. Widać że porządnie zrobione wszystkie szwy ładne skóra nie pomarszczona.:wink:

Opublikowano

eeee widzę tutaj to gleba jest :naughty: dlatego mówiłeś, że przydałoby się trochę obniżyć :wink:

no Panie środeczek niczego sobie kolorystyka może nie dla mnie ale takie obszycie to już konkret zabawa :hi:

Opublikowano

furka zewnętrznie git, wewnętrznie rzecz gustu, ale widać że sporo roboty było włożone, ja bym maznął np. plastidipem na jakiś ciemny kolor rączki, lampki podsufitki i lusterko wewnętrzne bo mi jakoś to za jasno wygląda na tych fotkach

generalnie :thumbup1:

:hi:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

tak tak raczki wlasnie mam zamiar w przyszlym tygodniu malowac jednak to z lamp nie bardzo pomaluje bo jest tam podswietlenie na czerwono i jakos mi sie nie widzi oklejac tych wlasnie kreseczek ale lusterko i raczki na bokach beda czarne;)

---------- Post dopisany 27-05-2013 at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany 17-05-2013 at 18:29 ----------

parę mądrzejszych fotek

IMAG0070.jpg

IMAG0075.jpg

IMAG0077.jpg

---------- Post dopisany 03-09-2013 at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2013 at 23:37 ----------

juz dawno tu nie bylem a troche sie autko zmienilo wrzuce pare fotek mysle ze sie spodoba zmiany jakie weszly to grill czarny bez znaczka lampy pomalowane w srodku na czarno i dokladka pod zderzakiem

bbbb.jpg

bbbbb.jpg

IMAG0164.jpg

sssssss.jpg

no a za niedlugo bedzie air czekam juz na to w sumie mysle ze jeszcze w tym miesiacu bedzie;)

Opublikowano

Autko co raz fajniej wygląda, ale grill bez z naczka wygląda słabo :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

i co do znaczka sa zdania podzielone jednym sie podoba drugim nie mi wlasnie bardziej bez pasuje chcialem na czarno machnac przód jeszcze mi zostalo tabliczke sciagnac i zalepic na gladko miejsce w ktorym teraz jest bedzie calkiem inny efekt ale wpierw air ride. Dzieki ze jednak cos sie podoba w moim projekcie;)

Opublikowano

Srodki lamp jeszcze trzepnij na czarno :decayed: